Πράκτορες ζητούν εργασία

0



Δημώδες: Αν δεις ευρώ στο διάστημα, Σημίτης το 'χει σύρει, κι όποιος ζητήσει άσυλο κρίμα στον κακομοίρη

Απολύσεις κάνει στη ΜΙΤ, τη μυστική υπηρεσία της Τουρκίας, ο Ερντογάν. Ο Ταγίπ έχει κόψει σε 141 πράκτορες φύλλο πορείας για την ανεργία, λόγω υποψιών που υπάρχουν για διασυνδέσεις τους με την οργάνωση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν. Οι 87 από τις 141 απολύσεις έγιναν χθες και για αρκετούς εκ των ξηλωθέντων προβλέπεται και δωρεάν ταξίδι με το Εξπρές του Μεσονυκτίου, μια και στα δικαστήρια της γείτονος η υποψία του νεοσουλτάνου είναι ισόκυρη με απόδειξη. Συνελόντι ειπείν, αν σε σακουλεύεται για γκιουλενιστή ο πρόεδρας, πας μια μπουζού μέχρι να ρίξει μαύρο χιόνι στη Σαχάρα.

Μια φιλική συμβουλή στους διωκόμενους ΜΙΤατζήδες: να μην έλθουν στην Ελλάδα! Πρώτον, οι θέσεις τους είναι καπαρωμένες από ντόπιους. Η ελληνόφωνη «ελίτ» βρίθει πρακτόρων στην υπηρεσία της Τουρκίας. Αλλοι το κάνουν για τα φράγκα, άλλοι από ανθελληνισμό (που είναι της μόδας) κι άλλοι από ατόφια βλακεία (στην άρχουσα τάξη υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα). Επιπλέον, αν κάνουν το λάθος και έρθουν εδώ για να ζητήσουν άσυλο, θα αμπαλαριστούν με ιλουστρέ χαρτί περιτυλίγματος, θα κολληθούν πάνω στο δέμα μια ημισέληνος, μια κόκκινη καρδούλα και μπόλικα γραμματόσημα, και θα σταλούν εξπρές και συστημένοι στο προεδρικό παλάτι των χιλίων δωματίων στην Αγκυρα.

Το κατάστημα εδώ, δηλαδή το κράτος, έχει τεράστια πείρα από τον χειρισμό τέτοιων περιπτώσεων.

Σε άλλα διεθνή νέα, όμως, τα οποία δεν καλύπτονται από ημισελήνους και σκιές από μουστάκια και μούσια αλαλαζόντων πιστών, υπάρχουν ίχνη αισιοδοξίας. Επιτέλους, ανακαλύφθηκαν ενδείξεις ζωής στην Ευρώπη! Οχι, ασφαλώς, στη γηραιά ήπειρο των Γερμανών, αλλά στον δορυφόρο του Δία. Η NASA ανακοίνωσε ότι «βρήκε στον δορυφόρο του Δία δύο από τα τρία κύρια συστατικά που μπορούν να κάνουν βιώσιμο έναν πλανήτη».

Πρόβλεψη: ο πλανήτης θα είναι βιώσιμος μέχρι την ημέρα που κάποιοι θα αποφασίσουν να τον εντάξουν στη δικαιοδοσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στη συνέχεια στο κοινό νόμισμα, το ευρώ. Μόλις δεις εκεί πέρα ΑΤΜ και τον Σημίτη να κουνάει χαρτονόμισμα, κλάφτα!

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πράκτορες ζητούν εργασία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator