Στη δίνη σοβαρών δικαστικών εξελίξεων

0



Στη δίνη σοβαρών δικαστικών εξελίξεων εισέρχεται η Ελλάδα και δεν αποκλείεται τα δικαστήρια να κρίνουν και τις πολιτικές εξελίξεις. Η ώρα των δικαστών, που γράφαμε πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται ότι έφτασε και τα όσα θα συμβούν είναι απρόβλεπτα, ήδη είχαμε τις πρώτες... μπαλωθιές. Στη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε χαμός καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην κρισιμότητα της υπόθεσης για τη χορήγηση των αδειών, κ.λ.π.

Η όλη αναφορά του κ. Σακελλαρίου εξελήφθη ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών. Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε η αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων. Πολλοί δικαστές φαίνεται ότι αρνήθηκαν να γίνουν πιόνια κάποιων που στήνουν δικαστικά και πολιτικά παιχνίδια και αντέδρασαν με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης. Να θυμίσουμε ότι η απόφαση του ΣτΕ μπορεί να κρίνει ακόμη και την παραμονή της παρέας του Μαξίμου στην εξουσία. Παίζεται το κεφάλι και του Παππά και του Τσίπρα από την εξέλιξη της υπόθεσης με τα κανάλια.

Να θυμίσουμε ότι ο Ν. Σακελλαρίου έγινε πρόεδρος στο ΣτΕ τον περασμένο Οκτώβριο και είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου. Και ο νοών νοείτω για το αν η Δικαιοσύνη εκτός από τυφλή πρέπει να είναι και κουφή.

Η δεύτερη μπαλωθιά που έπεσε αφορά στη σύλληψη του 65χρονου εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη.

Είχε προηγηθεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του από τις ολλανδικές Αρχές, για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση.

Ο εφοπλιστής νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας, καθώς επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Τα τελευταία χρόνια ο 65χρονος αγόραζε διαρκώς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Μεταξύ άλλων, το 2015 εξαγόρασε το 51% της τηλεοπτικής συχνότητας Attica TV, που ανήκε στον δήμο Ασπροπύργου και την ενέταξε στον τηλεοπτικό Όμιλο ιδιοκτησίας του, τον Hellas Net. Ο κ. Καραγιώργης είναι και διευθύνων σύμβουλος του δικτύου HellasNet, που έχει στην κατοχή του11 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Το δίκτυο αποτελούν 11 κανάλια και συγκεκριμένα τα Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία) και Attica TV (Αττική).

Όμως, οι φήμες λένε ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τον Πάνο Καμμένο. Φέρεται επίσης να βρίσκεται πίσω από γνωστό «πληρωμένο» πιστόλι του Μαξίμου που βάλλει εναντίον όσων το σύστημα Παππά έχει απέναντι. Πρόσφατα απασχόλησε την κοινή γνώμη με μυθεύματα και ανοησίες, έπειτα από μήνυση που έγινε εναντίον του.

Οι φήμες στην αγορά λένε ότι ο συλληφθείς ήταν έτοιμος να μπει και στην τηλεόραση αλλά και ήταν πρόθυμος να χρηματοδοτήσει εφημερίδα της Αριστεράς με διευθυντή το... πληρωμένο πιστόλι που λέγαμε πιο πάνω.

Ο Καραγιώργης είναι στενός φίλος και κουμπάρος του Ρώσου ολιγάρχη Konstantin Malofeev, ο οποίος τον πάντρεψε στη Μόσχα. Ποιος ήταν επίσημος καλεσμένος; Μα ο πανταχού παρών Πάνος Καμμένος.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη δίνη σοβαρών δικαστικών εξελίξεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator