Ο επιθανάτιος ρόγχος της Κορινθιακής Δημοσιογραφίας

0Εδώ και τρία εικοσιτετράωρα, κάποιοι από τους προβεβλημένους τοπικούς δημοσιογράφους, είναι σκυμμένοι και βουβοί σ΄ ένα θλιμμένο κύκλο Σισιλιάνικης ομερτά.
Δείχνουν σαν να είναι συγκεντρωμένοι και να ανταλλάσσουν συνωμοτικά βλέμματα, γύρω από το... νεκροκρέβατο της Κορινθιακής Δημοσιογραφίας.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σύντομα, αυτή η σιωπή θα διαταραχθεί όταν θα ουρλιάζουν σαν τα σκυλιά διεκδικώντας  τα ρούχα της... ξεσχίζοντάς τα...  βιάζοντας την για μια ακόμη φορά... μετά θάνατον...
Αν έπρεπε να τοποθετήσει κανείς μια επιτύμβιο στήλη στην Αγγλική θα έπρεπε να γράψει :

«Corinthian Journalism – RAPED-By-Media»

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο επιθανάτιος ρόγχος της Κορινθιακής Δημοσιογραφίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator