ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Η sfedona απεφάνθη: "Μαστουρωμένος ο οδηγός του θανατηφόρου ατυχήματος στα Εξαμίλια" !!!

0Πραγματικά έχει "χαθεί η μπάλα" με τον τύπο που του αρέσει να κάνει το δημοσιογράφο. Παραμέρισε όλες τις αρμόδιες αρχές και έβγαλε πόρισμα επί τόπου πως ο οδηγός του ενός από τα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μεταξύ τους σήμερα το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδός Κορίνθου - Εξαμιλίων ήταν... μαστουρωμένος και "ότι πρέπει να είχε πάρει ήδη «την δόση του» στον καταυλισμό των ρομά στα Εξαμίλια..." !!!

Και δε φτάνει μόνο αυτό... έχει και φωτογραφία στο υποτιθέμενο ρεπορτάζ με τις πινακίδες του αυτοκινήτου φόρα παρτίδα...!!!
Δείτε (την πινακίδα τη σβήσαμε εμείς):


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Η sfedona απεφάνθη: "Μαστουρωμένος ο οδηγός του θανατηφόρου ατυχήματος στα Εξαμίλια" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator