Κάτοικοι σε χωριό της Ρόδου αποφάσισαν να προσευχηθούν στον θεό για να τους στείλει βροχή

0Ινδιάνοι σαμάνοι είναι έτοιμοι να μεταβούν στην Ρόδο για να χορέψουν τον χορό της βροχης

Στην αγροτική περιοχή Καλυθιές στην Ρόδο, έχει πάρα πολύ καιρό να βρέξει, για αυτό τον λόγο οι κάτοικοι μαζί με την δημοτική αρχή … και την εκκλησία, προσπαθούν να βρουν μια λύση για το σοβαρό πρόβλημα της ανομβρίας που τους ταλανίζει.

Την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με το rodiaki.gr δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, βλέποντας ότι έχει πάει Οκτώβρης και ακόμα δεν έχει πέσει σταγόνα, συνεδρίασε, ψάχνοντας να βρει μια λύση για το πρόβλημα της ξεραΐλας που πλήττει την περιοχή. Η λύση που προτάθηκε και τελικά εγκρίθηκε, ήταν αυτή που πρότεινε ο μάγος ιερέας της ενορίας, να γίνει ομαδική προσευχή για να στείλει ο θεός νερό από τον ουρανό.


Καταρχήν, τελέστηκε Θεία Λειτουργία και, στη συνέχεια, οι κάτοικοι, γονατιστοί, έκαναν έκκληση για να βρέξει ενώ πραγματοποιήθηκε και περιφορά της εικόνας του Προφήτη Ηλία στο χωριό.

Σύμφωνα με τον Ιερέα το θετικό είναι ότι, η προσευχή δεν ήταν μόνο για να βρέξει στις Καλυθιές, άλλα καλύπτει όλο το νησί.

Σε περίπτωση που δεν βρέξει ούτε με την προσευχή, αναμένεται η εισαγωγή Ινδιάνων σαμάνων για να χορέψουν τον χορό της βροχής…

Πάντως ελπίζουμε να βρέξει σύντομα στην Ρόδο, πριν αρχίσουν τίποτα ανθρωποθυσίες.

Τσαγκ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάτοικοι σε χωριό της Ρόδου αποφάσισαν να προσευχηθούν στον θεό για να τους στείλει βροχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator