Γκάφα ολκής από Μητσοτάκη: Το «Βήμα» παραδέχτηκε τα ψέματα για τον Κατρούγκαλο, αλλά εκείνος τα επικαλείται

0



Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι γκάφες έχουν μετατραπεί σε επικοινωνιακό δόγμα για τη ΝΔΑυτή τη φορά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε τα -κατ’ ομολογίαν- ψέματα του
«Βήματος» σε μια απέλπιδα προσπάθειά αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο κατά την πρωτολογία του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε τα ευφάνταστα σενάρια του «Βήματος» και του Βασίλη Χιώτη για δήθεν εργολαβίες και προμήθειες που έπαιρνε ο νυν υπουργός Εργασίας από απολυμένους του Δημοσίου μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που οι ΔΟΛιότητες παράγουν πολιτική γραμμή και επιχειρήματα στη ΝΔ, όμως για κακή τύχη του Μητσοτάκη ο ίδιος ο Βηματοδότης είχε χαρακτηρίσει ανακρίβειες και αναλήθειες όσα επινοούσε ο πρώην διευθυντής του Βήμα FM, Βασίλης Χιώτης.

«Η εκδίκαση της αγωγής του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου κατά της εφημερίδας μας, που είχε οριστεί την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε έπειτα από αίτημά μας, με σκοπό να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε σχέση με ανακρίβειες και αναλήθειες που είχαν περιληφθεί στο επίδικο ρεπορτάζ μας της 22/3/2015» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης τον περασμένο Ιανουάριο.

Και για του λόγου το αληθές:

Πηγή: koutipandoras.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γκάφα ολκής από Μητσοτάκη: Το «Βήμα» παραδέχτηκε τα ψέματα για τον Κατρούγκαλο, αλλά εκείνος τα επικαλείται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator