Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Είμαι παιδί των καταλήψεων, είσαι παιδί της διαπλοκής» - ΒΙΝΤΕΟ

0



"Είμαστε η τελευταία ευκαιρία να καθαρίσει ο τόπος από την κόπρο της διαπλοκής", είπε ο Α. Τσίπρας. Χαρακτήρισε "υπόδικο" τον Δ. Κοντομηνά. Κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να αποπληρώσει δάνειά τουΠροσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για σχέσεις με τη διαπλοκή και τη Siemens εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στο «μεταμοντέρνο» πραξικόπημα ψεύδους και προπαγάνδας που εξαπολύει η αντιπολίτευση σε συνεργασία με τους «χρεοκοπημένους» καναλάρχες.

«Εάν εγώ είμαι παιδί των καταλήψεων εσείς είστε παιδί της διαπλοκής» είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για προσωπική σχέση του κ. Μητσοτάκη με τη Siemens και τη διαπλοκή και τον κάλεσε να απαντήσει αν υπάρχει στην Ελλάδα «σκάνδαλο Siemens». Το καταλόγισε, μάλιστα, στενή σχέση με τους καναλάρχες και τον πόλεμο που εξαπολύουν στην κυβέρνηση. «Δίνετε μάχη οπισθοφυλακών. Κύριε Μητσοτάκη πιο εύκολα μπορείτε να μας πείτε ότι ήσασταν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος παρά ότι δεν είστε εσείς και το κόμμα σας διαπλεκόμενοι» είπε ο κ. Τσίπρας.



Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη να επιστρέψει η ΝΔ τα 210 εκ. ευρώ που χρωστά η ΝΔ στις τράπεζες. «Θα τα επιστρέψετε αυτά τα χρήματα κύριε Μητσοτάκη;» ρώτησε. Τον κατηγόρησε, όμως, ότι οφείλει και 300.000 ευρώ προσωπικά δάνεια για την εφημερίδα της οικογένειας Κήρυκας Χανίων. Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε όμως ο κ. Τσίπρας και στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, υπενθυμίζοντας της ότι το κόμμα της οφείλει 175 εκ. ευρώ. Ζήτησε, μάλιστα, να πληροφορηθεί τη συμβαίνει με την υπόθεση των 15 εκ. ευρώ που ανακαλύφθηκαν στα ταμεία του κόμματος. «Κυρία Γεννηματά εγώ αν χάσω 50 ευρώ τα ψάχνω εσείς δεν πήρατε χαμπάρι ότι σας λείπουν 15 εκ. ευρώ;» ρώτησε. «Θα απαντήσετε εσείς ή ο κ. Βενιζέλος;» τη ρώτησε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν ελέγχει το κόμμα της. Εξαπέλυσε, όμως, επίθεση και στον κ. Βενιζέλο λέγοντας ότι διασφάλισε το ακαταδιώκτο των υπουργών χάρη στη σχετική διάταξη που προώθησε.



«Νομίζετε ότι εγώ θα φοβηθώ; Πιστεύετε ότι θα κάνω πίσω; Ε λοιπόν δεν κάνω πίσω» είπε ο κ. Τσίπρας καταγγέλλοντας τις επιθέσεις που εξαπολύουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί εναντίον του. «Δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Δεν κάνω πίσω όσο και αν μας απειλούν και μας εκβιάζουν» είπε ο κ. Τσίπρας. Μίλησε, μάλιστα, για «πόλεμο» των δυνάμεων της διαπλοκής που προσπαθούν λυσσαλέα για την παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος. «Είμαστε η τελευταία ευκαιρία να καθαρίσει ο τόπος από την κόπρο της διαπλοκής» είπε ο πρωθυπουργός.

Έφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα τις επιθέσεις που εξαπολύει κατά της κυβέρνησης ο «υπόδικος» όπως είπε Δημήτρης Κοντομηνάς του Alpha. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι κ. Κοντομηνάς είναι « ο άνθρωπος που βρίσκεται στο στόχαστρο εισαγγελέων και δικαστηρίων για απάτη και απιστία εις βάρος του Δημοσίου». Του καταλόγισε μάλιστα οτι «στέλνει δημοσιογράφους κασκαντέρ στη Νέα Υόρκη» και απειλεί ότι θα ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έριξε και άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν.



Η Εξεταστική Επιτροπή έγινε τόπος μαρτυρίου της ΝΔΟ κ. Τσίπρας επικαλέστηκε όμως και τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί από τους ίδιους τους καναλάρχες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής λέγοντας ότι οι εν λόγω αποκαλύψεις μετέτρεψαν την Επιτροπή σε «τόπο μαρτυρίου» της ΝΔ. Ειδικότερα, υπενθύμισε ότι ο Π. Ψυχάρης του ΔΟΛ παραδέχτηκε ότι είχε πάρει δάνεια 15 εκ. ευρώ «με αέρα», ότι ο κ. Μπόμπολας του Τηλέτυπου παραδέχτηκε ότι το Mega κλείνει με απόφαση των μετόχων του και ο Γ. Αλαφούζος του ΣΚΑΙ ομολόγησε ότι οι τράπεζες δάνειζαν πέραν κάθε λογικής τα κανάλια. Κατηγόρησε, μάλιστα, τη ΝΔ ότι παριστάνει τους απελπισμένους συνήγορους των καναλαρχών. «Αυτοί παραδέχονται και εσείς διαψεύδεται» του καταλόγισε.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Είμαι παιδί των καταλήψεων, είσαι παιδί της διαπλοκής» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator