Βίντεο: Άλματα αλεξιπτωτιστών από ελικόπτερα για πρώτη φορά στην παρέλαση

0Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου έλαβε χώρα η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά στην παρέλαση αλεξιπτωτιστές πραγματοποίησαν άλματα καταλήγοντας στον Θερμαϊκό, ενώ ελικόπτερα Σινούκ, Απάτσι και Χιούι πετούσαν παράλληλα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα πραγματικά εντυπωσιακά βίντεο του thestival.gr:Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Άλματα αλεξιπτωτιστών από ελικόπτερα για πρώτη φορά στην παρέλαση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator