Η πιλότος του στρατιωτικού ελικοπτέρου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρέλαση - ΒΙΝΤΕΟ

0Την παράσταση έκλεψε μία γυναίκα πιλότος, με βαθμό αρχιλογία, η οποία εκτέλεσε το σχέδιο πτήσης με προσήλωση και εντυπωσιακή ετοιμότητα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η γυναίκα πιλότος ενός ελικοπτέρου τύπου Χιούι που πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Από αέρος παρέλασαν τα ελικόπτερα του στρατού ξηράς, Σινούκ, Απάτσι και Χιούι, με την κρατική τηλεόραση να μεταδίδει πλάνα μέσα από αυτά.

Η κάμερα της ΕΡΤ εστίασε στη γυναίκα πιλότο, με βαθμό αρχιλογία, η οποία εκτέλεσε το σχέδιο πτήσης με προσήλωση και εντυπωσιακή ετοιμότητα.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πιλότος του στρατιωτικού ελικοπτέρου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρέλαση - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator