Φανερωμένη Χιλιομοδίου: Αυθαίρετες και παράνομες οι παράγκες που κατεδαφίστηκαν - ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ

0



Σχετικά με ένα ρεπορτάζ που είχε κάνει ο βοηθός μας από την Κόρινθο και αφορούσε τις παράνομες και αυθαίρετες παράγκες στο δάσος της Φανερωμένης Χιλιομοδίου γεγονός το οποίο είχαμε σχολιάσει καυστικά (δείτε εδώ) επανερχόμαστε με στοιχεία. Δείτε τα έγγραφα και τη μαρτυρία μιας κατοίκου που υποχρεώθηκε στην κατεδάφιση του παράνομου αυθαίρετου και μάλιστα με δικά της έξοδα όπως προβλέπει ο νόμος.
Κατανοούμε πλήρως πως ανάμεσα σε κάποιους από τους ενοίκους ίσως να βρίσκονται και κάποιοι με πρόβλημα υγείας αλλά ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους.





Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φανερωμένη Χιλιομοδίου: Αυθαίρετες και παράνομες οι παράγκες που κατεδαφίστηκαν - ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator