Π. Σκουρλέτης: «Ο κ. Τατούλης λιγότερο σκέφτεται και περισσότερο βρίζει»

0Βαδίζουμε σε οριστική λύση για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο

Ο σχεδιασμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη εξυπηρετούσε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης προσθέτοντας ότι «ο κ. Τατούλης λιγότερο σκέφτεται και περισσότερο βρίζει τα τελευταία χρόνια».

Τελικά θα απέβαινε εις βάρος των πολιτών με ακριβό κόστος.

Υποστήριξε πως μετά από πρόταση της πλειοψηφίας των δημάρχων η κυβέρνηση επανασχεδίασε το πρόγραμμα για ανακύκλωση και χωροθετήσεις χωρίς να είναι μακριά από το τόπο που παράγονται.

Πρόσθεσε, πως σύντομα θα δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π. Σκουρλέτης: «Ο κ. Τατούλης λιγότερο σκέφτεται και περισσότερο βρίζει»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator