Ο ΣΥΡΙΖΑ, η τρομοκρατία και η βόμβα στην Τσατάνη

0



H τρομοκρατία είναι εδώ και απειλεί. Και αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με «ηθική τρομοκρατία» όπως κάποιοι ήθελαν πριν από μερικά χρόνια να πιστεύουν «αθωώνοντας» τη 17 Νοέμβρη ή τον ΕΛΑ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τρομοκρατία – μαφία στην οποία πιθανότατα να εμπλέκονται μεγάλα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Η επίθεση σε βάρος της εισαγγελέας Γεωργίας Τσατάνη, η οποία έχει συγκρουστεί σφόδρα με την παρούσα κυβέρνηση και ιδίως με τον Δ. Παπαγγελόπουλο, δεν είναι καθόλου τυχαία. Και δεν εννοούμε το γεγονός ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη καταγγέλλοντας τη δικαστικό ότι αρνήθηκε την αποφυλάκιση συζύγου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αφιερώνουν μάλιστα την επίθεση αυτή στους Γεράσιμο Τσάκαλο, Χρήστο Τσάκαλο, Γιώργο Πολύδωρο και Όλγα Οικονομίδου, τους καταδικασμένους ως τρομοκράτες.

Δεν πείθει, ωστόσο, το κίνητρο της επίθεσης κατά της δικαστού, ειδικά σε μια χρονική στιγμή όπου η Δικαιοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο. Ανεξαρτήτως αν η Τσατάνη έχει δίκιο σε υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη (Βγενόπουλος, εξοπλιστικά, Βατοπέδι), η σύγκρουσή της με υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, είναι πρωτοφανής. Εμφανίζεται η ίδια να υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση να της επιτίθεται γιατί δεν κάνει ό,τι θέλει το Μαξίμου. Π.χ. Έχει κόντρα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφίας με τον Βγενόπουλο; Πρέπει πάση θυσία να ανοίξουν υποθέσεις εναντίον του, παρεμβαίνοντας στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Και ξαφνικά, γίνεται μια βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Τσατάνη. Εντελώς τυχαία επιλογή του στόχου ή προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης των δικαστών, κι όχι της ίδιας της κ. Τσατάνη; Μήπως δηλαδή ο πραγματικός «στόχος» δεν ήταν ο εκφοβισμός της Τσατάνη αλλά των δικαστών που αντιτίθενται στην κυβέρνηση κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες; Μήπως δηλαδή η ξαφνική και μετά από καιρό ηχηρή επίθεση των «Πυρήνων», λειτουργεί ως το «μακρύ χέρι» της κυβέρνησης ή επιχειρηματικών κύκλων;

Προς Θεού, δε λέμε ότι στο Μαξίμου παίζουν με τις βόμβες. Υπάρχουν όμως θύλακοι στο χώρο της Αριστεράς που πάντα έβλεπαν την τρομοκρατία με φιλικό μάτι αλλά και ως το «κρυφό όπλο» για πράγματα που η ίδια δεν μπορούσε να κάνει ή να πει; Είναι γνωστές οι σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επανειλημμένα έχει αποκαλύψει το Antinews (Αποκάλυψη: Οι βαθιές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Τρομοκρατία) με τρομοκράτες και ο σφιχτός εναγκαλισμός τους με υποκείμενα τύπου Κουφοντίνα, Ξηρών καθώς και των «εγγονιών» της τρομοκρατίας όπως αυτή αποτυπώθηκε την τελευταία 15ετία.

Ο τίτλος της προκήρυξης για τη χθεσινή επίθεση είναι «Σχέδιο Νέμεσις» και καταλήγουν λέγοντας ότι «θα επανέλθουμε...». Όμως, το μήνυμά τους το έχουν στείλει, είτε είναι «ιδεαλιστές» τρομοκράτες είτε όργανα συγκεκριμένων συμφερόντων. Μην ξεχνάμε ότι μετά από κάποια χρόνια ενεργούς δράσης και η «17Ν» κατηγορήθηκε ότι έκανε επιθέσεις... κατά παραγγελία.

Το μήνυμα προς τη Δικαιοσύνη είναι σαφές: Μην πάτε κόντρα στα όσα ζητά η κυβέρνηση. Για διαβάστε μόνο τις υποθέσεις στις οποίες αναφέρονται οι Πυρήνες. Ο Βγενόπουλος, ο Μεϊμαράκης με τα εξοπλιστικά, το Βατοπέδι με το οποίο συνδέεται η ΝΔ και για «ξεκάρφωμα» πετάνε και τις αιτήσεις αποφυλάκισης που δεν έγιναν δεκτές. Άραγε γιατί π.χ. οι «ιδεαλιστές» δεν μιλάνε για το νόμο Παππά και την εν εξελίξει δίκη; Γιατί δεν αναφέρονται σε δίκες που έχουν να κάνουν με τους μισθούς και τις συντάξεις του κοσμάκη, δίκες που αγγίζουν και τους κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ;

Πολύ φοβούμαστε ότι αν και η βόμβα ήταν ενός κιλού, το βάρος της είναι τουλάχιστον 100 που έπεσε στην πλάτη των Ελλήνων δικαστών.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ, η τρομοκρατία και η βόμβα στην Τσατάνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator