Έργα στη Δυτική Κορινθία ανακοίνωσε ο Γιώργος Δέδες

0Την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γ. Δέδε με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Η. Ανδρικόπουλο, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Κορίνθιας κα. Μ. Θελερίτη, κ. Γ. Τσόγκας, κ. Γ. Ψυχογιός. Ο κ. Χ. Δήμας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα υποδομών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και ειδικότερα τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Στην συζήτηση που έγινε σε άριστο κλίμα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε εκτενώς τον Γ. Γραμματέα για όλα τα σοβαρά προβλήματα υποδομών που ταλανίζουν τον Δήμο. Ο κ. Δέδες δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την προσπάθεια αντιμετώπισης τους και αναλυτικότερα υποσχέθηκε εκ μέρους της Γραμματείας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για:

· τη δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων με έμφαση τις ζημίες που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες,

· την αντιμετώπιση των διαβρώσεων των ακτών, όλου του παραλιακού μετώπου του Δήμου,

· την κατασκευή γέφυρας στο Ζαχολίτικο ποταμό στο Δερβένι,

· την αδειοδότηση της Μαρίνας Ξυλοκάστρου,

· τη βελτίωση/συντήρηση του παλαιού οδικού δικτύου,

· την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος του οδικού δικτυού των Τρίκαλων,

· την αντιμετώπιση επιμέρους ζητημάτων υποδομών.

Από μέρους τους, οι βουλευτές εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξή τους στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου υποσχέθηκαν να συνδράμουν σε αυτήν με όλες τους τις δυνάμεις.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Γ. Γραμματέα και τους βουλευτές για την άμεση ανταπόκριση και την συμπαράστασή τους στα σοβαρά ζητήματα του Δήμου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αρίστη συνεργασία τους αποτελεί βασικό παράγοντα για την επίλυση των προβλημάτων, την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έργα στη Δυτική Κορινθία ανακοίνωσε ο Γιώργος Δέδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator