Σεμινάριο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

0Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν τα τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης για αρχάριους από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου. Πρόκειται για την 26η σειρά κυβερνητών του Ν.Ο. Κιάτου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα της ιστιοπλοΐας και περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση με ιστιοπλοϊκά σκάφη από έμπειρους πιστοποιημένους προπονητές.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι οκτώ εβδομάδες και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος κυβερνήτη (skipper) μετά από εξετάσεις. Ο κάτοχος του διπλώματος που χορηγεί ο Ν.Ο. Κιάτου έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει ένα ιδιωτικό ή επαγγελματικό ιστιοπλοϊκό σκάφος και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες στις ελληνικές θάλασσες. Επίσης αποκτά δελτίο αθλητή και μπορεί να συμμετέχει σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 18.30-21.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διεύθυνση: Δημοτικό Αναψυκτήριο (Παγόδα), Γ. Γιαννόπουλου 1, Θέση Σφαγεία Κιάτου.

Τηλέφωνο: 27420-26105 - Fax: 27420-26546-
Email: info@nokiatou.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάριο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator