Θρήνος στα ΕΛΤΑ Κορίνθου και στην Ξυλοκέριζα για τον τραγικό θάνατο του 54χρονου Νίκου Καρπερού

0



Ο άτυχος οδηγός που άφησε την τελευταία του πνοή στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου Εξαμιλίων οδηγώντας ένα λευκό κλειστό επαγγελματικό βαν μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο Ι.Χ μάρκας Mercedes που έφυγε από την πορεία του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα ήταν ο 54χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ Κορίνθου Νίκος Καρπερός.

Ο άτυχος Νίκος ιδιαίτερα αγαπητός υπάλληλος στα ΕΛΤΑ αλλά και στην κοινωνία της Κορίνθου και της Ξυλοκέριζας όπου διέμενε με την οικογένειά του, ένας ευγενής, σεμνός και καλοσυνάτος άνθρωπος είχε σχολάσει από την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του στην οικογένειά του.

Ένα όμως τόσο σύντομο ταξίδι από την Κόρινθο στην Ξυλοκέριζα που το έκανε καθημερινά ήταν γραφτό να είναι και το μακρινό του ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ξυλοκέριζας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θρήνος στα ΕΛΤΑ Κορίνθου και στην Ξυλοκέριζα για τον τραγικό θάνατο του 54χρονου Νίκου Καρπερού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator