Τα γαλάζια και τα κόκκινα καφενεία έχουν... κλείσει προ πολλού

0



Την ώρα που η κυβέρνηση θυμίζει μπουλούκι ατάκτων στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισαν να τους συναγωνιστούν. Και καλά ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά δύο χρόνια, κορόιδεψε τον κόσμο, πληρώνει τα επίχειρα της προδοσίας του. Στη Νέα Δημοκρατία που προηγείται 10 μονάδες γιατί να τσακώνονται σαν τα παιδάκια στις αλάνες;

Πιστεύαμε ότι το ιδιώνυμο και τις... διώξεις των κομμουνιστών τις είχαμε ξεπεράσει. Άλλωστε, μόνο γραφικές φιγούρες πιστεύουν στον κομμουνισμό και σίγουρα από αυτούς δεν κινδυνεύει η χώρα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι κομμουνιστές, και δεν πρέπει κανείς να τους αντιμετωπίσει ως τέτοιους. Αστεία πράγματα. Ο Τσίπρας και η παρέα του μπορεί να πέρασαν από το ΚΚΕ αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με την ιδεολογία. Παρτάκηδες, οπορτουνιστές που λέει και το κομμουνιστικό λεξικό, αριβίστες και άθλιοι ψεύτες είναι κι ως τέτοιους πρέπει να τους κυνηγήσεις. Επομένως, μάλλον άστοχο στα όρια του επικίνδυνου, είναι το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη περί διώξεων κομμουνιστών.

Αυτά τα έχει λύσει η ζωή, δεν χρειάζονται τώρα νέα κυνηγητά. Όπως και δεν υπάρχουν... Χίτλερ που κυνηγούν Εβραίους όπως μας πληροφόρησε ατυχώς η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Είπαμε παιδιά να το τερματίσετε αλλά όχι κι έτσι.

Εκτός κι αν επρόκειτο για στοχευμένες δηλώσεις που στόχο είχαν τη «δεξιά καρδιά» του κόμματος. Μπορεί δηλαδή να τις χρησιμοποίησαν ως αντίβαρο στην κεντρώα διεύρυνση του Κυριάκου. Μια διεύρυνση που όπως έχουμε γράψει χωρίς φόβο και πάθος, αν μείνει στους Πασόκους και σε κάτι τελειωμένους κεντρώους τότε και η ΝΔ δεν θα διαφέρει σε τίποτε από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει όλον τον κατιμά.

Αλλά κι από την άλλη, γιατί πρέπει να δίνουν αφορμές στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψευτοαριστερούς να δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά τους και να προκαλούν τεχνητή πόλωση στην κοινωνία; Τα γαλάζια και τα κόκκινα καφενεία έχουν... κλείσει προ πολλού. Σιγά μην ασχολείται ο κοσμάκης που πεινάει με το ποιος είναι κομμουνιστής και ποιος όχι. Αυτό θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, να δημιουργήσει ξανά το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, να διχάσει τους πολίτες και να πάει σε μια σύγκρουση «όλων των προοδευτικών δυνάμεων» με την «κακή, επάρατη δεξιά».

Γι' αυτό είναι φάουλ του Άδωνι και της Μισέλ. Δίνουν επιχειρήματα σε μια «πεθαμένη» κυβέρνηση να ξεφεύγει από τα αδιέξοδά της.

Δεν είναι ο κομμουνισμός... σύντροφοι ο μεγάλος εχθρός. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα παιχνίδια που θέλει να στήσει για να την γλιτώσει. Ας μην του δίνουμε λαβές για να ξεγλιστρά σαν χέλι. Οι ακραίες θέσεις μπορεί να δημιουργούν πρόσκαιρη ευφορία στους ακραίους, αλλά στο τέλος κακό κάνουν. Αφήστε που γελάει και ο κόσμος όταν ακούει εν έτει 2016 για τους κομμουνιστές και τους Εβραίους που θα... μας πάρουν τα σπίτια. Αυτά είναι σανός στους ανεγκέφαλους. Η ΝΔ πρέπει με επιχειρήματα και με προγραμματικές θέσεις να τσακίζει τον Τσίπρα όπου τον βρίσκει. Κι εν πάση περιπτώσει δεν είναι καθόλου πρέπον και σοβαρό να δείχνει η ΝΔ ότι είναι διχασμένη όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έχει σπάσει σε 100 κομμάτια.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα γαλάζια και τα κόκκινα καφενεία έχουν... κλείσει προ πολλού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator