Αλέκος Πνευματικός: Ως Δήμαρχος Κορινθίων δεν πήρα πρόσκληση της έκθεσης ποτέ...!!! - ΦΩΤΟ

0


Παρά την διαστρέβλωση των γεγονότων σχετικά με την «πρόσκληση των εγκαινίων» της έκθεσης «Κορινθία 2016» που πρόσφατα ολοκληρώθηκε στο Λουτράκι, η Δημοτική Αρχή Κορινθίων δεν επιθυμούσε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το παραπάνω θέμα γιατί έχει να καταπιαστεί με πολύ πιο σοβαρά ζητήματα .

Με αφορμή όμως ψιθύρους που δυστυχώς ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να «ακούγονται», είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να δώσει απαντήσεις για να προασπίσει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά παράλληλα και την αλήθεια.

Γι΄ αυτό τον λόγο, η Δημοτική Αρχή Κορινθίων, λαμβάνοντας υπόψη το θεσμικό της ρόλο που καλείται να ενασκήσει με ευθύνη και σοβαρότητα, δίνει στη δημοσιότητα την «πρόσκληση-δεξίωση» των εγκαινίων της 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία 2016» που απεστάλη «γενικά και αόριστα» από τον Πρόεδρο και τους υπεύθυνους του Επιμελητηρίου Κορινθίας, σε email του Δήμου Κορινθίων, που καμία σχέση δεν έχει με το γραφείο του Δημάρχου Κορινθίων.

Στην πρόσκληση βεβαίως, δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά, ότι ο Δήμαρχος Κορινθίων Πνευματικός Αλέξανδρος καλείται στην εν λόγω έκθεση, αφού το αποσταλθέν email, δεν διευκρινίζει, εάν ο παραλήπτης είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

Εμάς ως Δημοτική Αρχή, δεν μας εκπλήσσει η πρακτική αυτή των υπευθύνων του Επιμελητηρίου, διότι όπως είναι γνωστό, ο κ. Νανόπουλος Βασίλειος ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει αποκαλέσει τον Δήμαρχο με την θεσμική του ιδιότητά και όπως φαίνεται, αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ως εκ τούτου, ο Δήμαρχος Κορινθίων, την ενημέρωση του για τα εγκαίνια της 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης στο Λουτράκι, ο ίδιος την έλαβε, όπως κάθε πολίτης, από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης και όχι από την «υποτιθέμενη πρόσκληση» η οποία ουδέποτε εστάλη στο γραφείο του. Παρ΄ όλα αυτά, ο Δήμαρχος Κορινθίων τίμησε με την παρουσία του την Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016», επισκεφθείς όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις, όπως πάντα πράττει.

Κλείνοντας, συμπεραίνουμε, ότι η όλη διαδικασία των προσκλήσεων εκ μέρους των υπευθύνων του Επιμελητηρίου προς τους δημοτικούς συμβούλους και τον Δήμαρχο Κορινθίων, δείχνει μια προσπάθεια υποβάθμισης και παράκαμψης του πρωτοκόλλου ενημέρωσης, δίνοντας την εντύπωση «μιας βιαστικής πρόσκλησης», χωρίς να προσκαλείται ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: Ως Δήμαρχος Κορινθίων δεν πήρα πρόσκληση της έκθεσης ποτέ...!!! - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator