ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

0


Βανδαλισμοί στο γήπεδο Λεχαίου.
Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να δικαιολογήσει το θέαμα που είδαμε με τους βανδαλισμούς στο γήπεδο του Λεχαίου ή που βλέπουμε καθημερινά σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια στην περιοχή μας.
Δεν μπορει κανείς να φέρεται έτσι είτε σε δημόσια είτε σε ξένη ιδιωτική περιουσία.
Αυτό είναι καταδικαστέο από κάθε σώφρονα πολίτη.
Καταδικαστέο όμως είναι και το να γνωρίζει κάποιος, πόσο μάλλον ο ο κύριος Πνευματικός όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος, τους δράστες και να μην τους παραδίδει στις αρμόδιες αρχές.
Καταδικαστέο είναι το να αφήνονται αδιακρίτως και χωρίς αιδώ υπονοούμενα για σύλλογους και πρόσωπα.
Δηλώσεις σαν του κυρίου Πνευματικού δυστυχώς δηλητηριάζουν και διχάζουν και δεν πρεπει να εκτοξεύονται αδιάκριτα από θεσμικά μάλιστα πρόσωπα όπως είναι ο δήμαρχος.
Ας εμπιστευτούμε την Αστυνομία, την οποία έχουμε παραλείψει όλοι να συγχαρούμε για τις σημαντικές της επιτυχίες και ας σταματήσουμε να υιοθετούμε και να γιγαντώνουμε χουλιγκανικές συμπεριφορές που δεν αντιπροσωπεύουν οτιδήποτε στην περιοχή μας.
Λίγη σύνεση και λίγη εγκράτεια από όλους είναι αυτό που σήμερα χρειαζόμαστε. 

Βασίλης Πανταζής
Δημοτικός σύμβουλος
Συμμαχίας Πολιτών
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator