Παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους…

0Σε εξέγερση μας καλεί ο σύντροφος Κατρούγαλος. Στον αγώνα ενωμένοι, στοιχισμένοι πίσω από την λαοπρόβλητη ηγεσία του σύντροφου Τσίπρα θα τον σηκώσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι. Aπό τούτο το αγωνιστικό κάλεσμα δεν πιστεύω να λείψει κανείς, ω νάτην μας προσμένει στον κόσμο η διεθνής…

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ξέραμε ότι συχνά πυκνά τα «λαϊκά» καθεστώτα καλούν τον κόσμο σε «μεγαλειώδεις» εκδηλώσεις στήριξης. Πρώτη φορά όμως μας καλεί η ίδια η κυβέρνηση να εξεγερθούμε, αλλά ταυτόχρονα δίνει διαταγές στην αστυνομία να μας τουλουμιάσει στο ξύλο και στα χημικά!!!!!!!!!!!! Τι Κατρουγαλέικη διαστροφή ειν` τούτη πάλι; Δεν τους φτάνουν τα κερατιάτικα που πληρώνουμε, θέλουν να μας βλέπουν και δαρμένους.

Ότι κάνανε και με τους «δεν πληρώνω» δηλαδή. Βάλανε τον κοσμάκη στην πρίζα, ότι θα γλιτώσει τάχα μερικά από τα κερατιάτικα και τώρα τα ζητάνε πολλαπλάσια αυτοί οι ίδιοι, που τους έλεγαν να μην πληρώνουν!!!!!!!!!!

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator