Ραγδαίες εξελίξεις: Αλλάζει το κλίμα ο Τσίπρας με μεταγραφές βόμβες! Φέρνει Τσουκάτο-Πανταγιά-Μαντέλη και τινάζει την μπάνκα

0




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο.

Μετά την προσέγγιση στον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη η οποία τελικά δεν προχώρησε, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε μεταγραφές βόμβες με ορίζοντα τον ανασχηματισμό. “Γυαλίζει το μάτι του όπως του Κοσκωτά όταν ήταν να φέρει τον Ντέταρι” σημειώνουν άνθρωποι που είναι δίπλα του.

Σύμφωνα με αυτούς, ο πρωθυπουργός φαίνεται να έχει “κλείσει” τους παλιούς, στενούς συνεργάτες του Κ. Σημίτη κ.κ Τσουκάτο, Πανταγιά και Μαντέλη.

Όπως τονίζουν συνεργάτες του κ. Τσίπρα “ο πρόεδρος πάντα εκτιμούσε τον Κώστα Σημίτη και έχουν παρερμηνευτεί βάναυσα οι δηλώσεις του κατα καιρούς από τους παράγοντες της μιντιακής διαπλοκής”.

Ο κ. Τσουκάτος φέρεται να έχει αναλάβει ειδικό ρόλο στο συνέδριο κάνοντας εδώ και καιρό εκλογικές προσομοιώσεις με υπόδειγμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996. Ο κ. Πανταγιάς φέρεται να έχει ξεκινήσει ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στα τρολς του Μαξίμου ενώ ειδικό ρόλο θα αναλάβει ο κ. Μαντέλης ως πρόεδρος στην επιτροπή που θα ορίσει το Μαξίμου για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραγδαίες εξελίξεις: Αλλάζει το κλίμα ο Τσίπρας με μεταγραφές βόμβες! Φέρνει Τσουκάτο-Πανταγιά-Μαντέλη και τινάζει την μπάνκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator