Ο Φάνης Σιτές ''ταράζει τα νερά'' της ΕΠΣ Κορινθίας με ανοικτή επιστολή του

0


Γροθιά στο ''στομάχι του κατεστημένου'' είναι η επιστολή του Φάνη Σιτέ στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή.....
Μια ανοικτή επιστολή που αντιπροσωπεύει την ευρεία πλειοψηφία των σκεπτόμενων παραγόντων του ποδοσφαίρου που θέλουν το παιχνίδι να παίζεται 50-50 και δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να βλέπουν αυτόν τον κατήφορο στο άθλημα που υπηρετούν.

Προς το
ΔΣ της ΕΠΣ Κορινθίας

Κύριε Πρόεδρε

Σας παρακολούθησα στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας που με δυνατή φωνή είχατε δηλώσει ότι θα ζητούσατε τη γνώμη των σωματείων για τις εκλογές της ΕΠΟ. Όπως πληροφορηθήκαμε επιλέξατε και μάλιστα με αποδεκατισμένο το συμβούλιο σας, αυτούς που θα ψηφίσουν για λογαριασμό των σωματείων χωρίς αυτοί να ερωτηθούν.
Βέβαια, για τόσο σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν την τύχη του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε τα σωματεία να σας εξουσιοδοτήσουν, αλλά αυτό το παραβλέπω.
Και ούτε με πειράζει ποιους θα ψηφίσετε
Αυτό που εγώ θεωρώ απαράδεχτο είναι το ότι δεν καλέσατε για ενημέρωση, τους ‘’αιμοδότες’’όπως εσείς έχετε χαρακτηρίσει τους παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Γιατί, όπως διαβάζω στις εφημερίδες γίνεται πόλεμος μεταξύ των δύο παρατάξεων για το ποιος θα επικρατήσει.
Όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Βίκτωρας Μητρόπουλος, έχει δοθεί για την εξαγορά μιας ένωσης το ποσό των 420.000€.
Κάποιος, διαβάζοντας όλα αυτά, βγάζει το συμπέρασμα ότι εάν ευσταθούν τα προηγούμενα, ο σκοπός αυτός, σαφώς και δεν είναι φιλανθρωπικός.
Επομένως τα συμφέροντα είναι τεράστια και είστε υποχρεωμένος κύριε Πρόεδρε να ενημερώσετε τους ‘’αιμοδότες’’ και να εξηγήσετε τους λόγους που θα ψηφίσετε την παράταξη, που έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε.
Επομένως μια ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα δώσει κύρος σε εσάς αφού θα έχετε και την υποστήριξη των παραγόντων.
Και οι παράγοντες θα είναι ικανοποιημένοι που η ένωση, τους υπολογίζει όταν έχει να λάβει κρίσιμες αποφάσεις.
Βέβαια θα ισχυριστείτε ότι έχετε περιορισμένο χρονικό διάστημα όπως το καταστατικό ρητώς ορίζει. Όμως η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ως κυρίαρχο σώμα θα σας καλύψει αυτή σας την ενέργεια που είναι για το καλό του ποδοσφαίρου.
Με μία απόφαση που δεν είναι ομόφωνα δεκτή από όλα τα μέλη του ΔΣ, δεν μπορείτε να δεσμεύσετε τα σωματεία της Κορινθίας, χωρίς προηγουμένως να τα έχετε ενημερώσει. Και να είστε βέβαιος ότι θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά που αποφασίζετε, ερήμην των παραγόντων.

Σιτές Θεοφάνης

Εκπρόσωπος στη ΓΣ του ΑΣ Λουτράκι


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Φάνης Σιτές ''ταράζει τα νερά'' της ΕΠΣ Κορινθίας με ανοικτή επιστολή του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator