Ας κρατήσουν οι χοροί...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Παραιτήθηκε λέει από την θέση του ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης (!), καταγγέλοντας συγχρόνως τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για το ποσό που ξοδεύει η κυβέρνηση για κάθε πρόσφυγα και που είναι 15.000 ευρώ τον χρόνο.

Πρώτον: Ρε συ γιατρέ "χωρίς σύνορα", δεν βαρέθηκες πιά το ξεφτιλίκι; Αντέχεις κι άλλο;
Από τα γιαούρτια που έτρωγες σαν βουλευτής του ΠαΣοΚ, στην γελοιότητα της ΡΗΜΑΔκαι τώρα Γενικός Γραμματέας (πσσσσ!) Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης;
Μα είναι τίτλος γενικής γραμματείας αυτός;
Και μόνον που το δέχτηκες να γίνεις γραμματέας τέτοιας γραμματείας, σε χαρακτηρίζει επιεικώς σαν βλάκα. Ή σαν οπορτουνιστή. Ή και τα δύο.
Γι αυτό χ@στήκαμε που παραιτήθηκες. Κάπου αλλού θα σε ξαναδούμε πάλι.
Τα ποντίκια τρυπώνουν παντού.

Δεύτερον: Για το ποσό των 15.000 ετησίως ανά πρόσφυγα, έχεις δίκιο βουνό.
Είναι ένα νούμερο κόλαφος για την ξεφτιλισμένη πιά κυβέρνηση, ένα νούμερο που δεν θα μαθαίναμε αν δεν παραιτιόσουν, άρα καλά έκανες και παραιτήθηκες. Φάνηκες και σε κάτι χρήσιμος.

Η "πρώτη φορά τόσο αντιλαϊκά" θεωρεί αριστερό να κατάσχει-δεσμεύει λογαριασμούς υπαλλήλων για χρέη κάτω κι από 1000 ευρώ, να κόβει πετσοκομμένες συντάξεις, να καταργεί ΕΚΑΣ (αλήθεια, που είναι τα "ισοδύναμα" που υποσχέθηκες στους πρώην δικαιούχους, λελέ με το μαντηλάκι;), να απελευθερώνει τις κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ΠΡΩΤΗΣ κατοικίας (το μεγάλο μπουμ έρχεται, αφού μετά την απεργία των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων τώρα ξανάρχισε η σχετική διαδικασία, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν από μέρα σε μέρα), να ανεβάζει και να εφευρίσκει παρανοϊκά νέους φόρους με την μορφή "πιστοποιητικών" κλπ, να απειλεί με εισβολή εφορίας, εισαγγελέων και δυνάμεων καταστολής-κατοχής μέσα στα ίδια μας τα σπίτια και απ΄την άλλη, υπακούοντας στις εντολές και στα συμφέροντα των τοκογλύφων "Εταίρων", να ξοδεύει 15.000 ευρώ το κεφάλι για κάθε λαθραίο ή μη, πρόσφυγα ή οιονεί εισβολέα.

Κι αν ακόμα ισχυριστεί η "πρώτη φορά μεσ' στα σκ@τά" κυβέρνηση πως αυτά τα λεφτά, ή μεγάλο μέρος τους μας τα δίνουν οι "Εταίροι" (για να παρκάρουν το πρόβλημα στην δική μας χώρα και όχι στις δικές τους), δεν υπάρχουν άραγε άλλοι τόσοι έλληνες νεόπτωχοι και αναξιοπαθούντες από την ληστρική επιδρομή αποικιοκρατών και δωσιλόγων, που να δικαιούνται να ξοδεύει το κράτος γι αυτούς αυτό το ποσό;
Γιατί δεν το ζητήσανε και για κείνους;

Η πολιτική διαχείριση όλου του φάσματος των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία από την δήθεν αριστερή κυβέρνηση, μπάζει από παντού.
Γι αυτό κι έχουν ξαμολύσει κάτι τσοπανόσκυλα (μάλλον κοπρόσκυλα) τύπου κρητικού μαυροπουκαμισά, μαγκιά, κλ@νιά, κι εξάτμιση, να θολώσουν τα νερά. Με δηλώσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι ο χορός καλά κρατεί.
Χορός δισεκατομμυρίων όταν εμάς μας σφάζουν για ψίχουλα.
Χορεύει καλά όμως, όποιος χορεύει τελευταίος!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ας κρατήσουν οι χοροί..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator