ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΩΡΑ: Με δρακόντια μέτρα ασφαλείας επιχειρηματίες της πόλης οδηγούνται για απομόνωση στο κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου

0Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και με δρακόντια μέτρα ασφαλείας αυτή την ώρα οδηγούνται στο κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου όπου και θα απομονωθούν για άγνωστο χρονικό διάστημα με απόφαση του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλη Γεώργαρη επιχειρηματίες έμποροι της πόλης που είχαν το θράσος να φωτογραφηθούν με το Δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό στην έκθεση "Κορινθία 2016".

Ο κύριος Γεώργαρης προέβη στην κίνηση αυτή μετά από δημοσίευμα του μαθουσάλα της Κορινθιακής δημοσιογραφίας και Φιλιππινέζου του Τατούλη με το οποίο τον καλούσε να "πάρει θέση για όλα αυτά που τον αφορούν".

Ο κος Γεώργαρης σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε πως "θα είμαστε αμείλικτοι με όλους αυτούς που δε συμμορφώνονται με τις αποφάσεις της επιτροπής δεοντολογίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, το θράσος ορισμένων εμπόρων δεν έχει όριο, δε φτάνει που φωτογραφήθηκαν με το Δήμαρχο αλλά χαμογελούσαν κιόλας... θα σας δείξω εγώ".Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή είναι σατιρική και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΩΡΑ: Με δρακόντια μέτρα ασφαλείας επιχειρηματίες της πόλης οδηγούνται για απομόνωση στο κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator