ΤΩΡΑ: Αυτή θα είναι η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

0



Προδικαστική απόφαση και το μπαλάκι στο ΕΣΡ από το ΣτΕ; Όπως μεταδίδει το altsantiri.gr το μπαλάκι στο ΕΣΡ φαίνεται πως ρίχνει το ΣτΕ, σε ο,τι αφορά στο επίμαχο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ξεκίνησε στις 5.15 το απόγευμα, οι δικαστές αναμένεται να μην εκδώσουν σήμερα οριστική απόφαση, αλλά προδικαστική.

Δηλαδή το ΣτΕ θα δίνει χρόνο στην Πολιτεία, προκειμένου να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και στη συνέχεια να επανέλθει η Ολομέλεια, υπό άλλη σύνθεση, για να κρίνει οριστικά το ζήτημα των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, σημαίνει ότι θα λειτουργήσουν με προσωρινές άδειες όλα τα κανάλια, δηλαδή εκείνα που πήραν άδεια αλλά και όσα δεν πήραν, μέχρι να συγκροτηθεί το ΕΣΡ το οποίο και θα αναλάβει τις διαδικασίες αδειοδότησης.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Αυτή θα είναι η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator