Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων ''Ευοίν Ευάν'': Πάμε εκδρομή;

0




Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πάμε εκδρομή!

Η Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων ''Ευοίν Ευάν'', μετά από μια επιτυχημένη και πλούσια σε εκδηλώσεις χρονιά, εγκαινιάζει την νέα οινική σεζόν 2016-2017, με εκδρομή στην περιοχή της Αιγιαλείας.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 περιλαμβάνει επίσκεψη δύο οινοποιείων της περιοχής α) την Οινοποιία ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ β) το Κτήμα Τετράμυθος, καθώς και σύντομη περιήγηση στα δημοφιλή Καλάβρυτα.

Η Αιγιαλεία βρίσκεται στην βόρειο-ανατολική πλευρά της Αχαΐας, αποτελεί από τις πιο ενδιαφέρουσες αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας, με πλήθος κρασιών Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε , ξηρών και γλυκών ,προερχόμενων από ευγενείς λευκές και ερυθρές ποικιλίες.

Θα ξεκινήσουμε την επίσκεψή μας από την Οινοφόρος του πρωτοπόρου οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη, που καθιέρωσε το Ασπρολίθι του διεθνώς, ως το πιο αναγνωρισμένο και εμβληματικό κρασί από την ποικιλία Ροδίτη. Η εταιρεία διαθέτει πλήθος άλλων διακρίσεων και μεγάλη γκάμας αξιόλογων κρασιών.

Θα συνεχίσουμε την περιήγηση στο φιλόξενο Κτήμα Τετράμυθος στο Άνω Διακοπτό, με τους βιολογικούς ορεινούς αμπελώνες και τα εξαιρετικής ποιότητας βραβευμένα κρασιά από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες.
Κόστος συμμετοχής: 22€ (για τα μέλη), 25€ (για τα μη μέλη) & για 2 άτομα ειδική τιμή 45€ (για μη μέλη).

Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει: Τα έξοδα μετακίνησης από Κόρινθο (μετάβαση και επιστροφή) με λεωφορείο, επίσκεψη-ξενάγηση στα δύο οινοποιεία, γευσιγνωσία κρασιών με πλατώ συνοδευτικών (ψωμιών, τυριών κ.λπ), συνοδός.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων
Τηλ: 27410 23422 & 6977451531
Email: info@cwc.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων ''Ευοίν Ευάν'': Πάμε εκδρομή;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator