ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - “ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Η Κόρινθος συναντά την Αγία Πετρούπολη”

0


Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου, "Θωμάς ΘωμαΪδης", ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις "ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Η Κόρινθος συναντά την Αγία Πετρούπολη".

Κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα "Εθιμικές γιορτές της ρωσικής υπαίθρου", από τον κ.Dmitrii Baranov, Εθνολόγο του Ρωσικού Μουσείου Εθνογραφίας της Αγίας Πετρούπολης.

Στην συνέχεια, παρουσιάστηκαν ρωσικοί παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τον σύλλογο "Φιλία", Λουτρακίου και τον σύλλογο "'Ένωση" από την Πάτρα.

Στο τέλος, η διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, κ. Μαρία Μέξια, αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων και συνεχάρη τα παιδιά που χόρεψαν και τραγούδησαν, προσκάλεσε τα μέλη του συλλόγου "Ένωση" στο Λαογραφικό Μουσείο, όπου ξεναγήθηκαν στην Έκθεση από τον Εθνολόγο κ.Dmitrii Baranov.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - “ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Η Κόρινθος συναντά την Αγία Πετρούπολη”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator