Διέσχισαν την ιστορική διώρυγα της Κορίνθου κάνοντας κουπί - Ένα 8χρονο αγόρι ο πιο μικρός «θαλασσόλυκος» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και κόσμου πραγματοποιήθηκε o αγώνας SUP, o Διάπλους της Ιστορικής Διώρυγας Κορίνθου.

Ένα 8χρονο αγόρι ο πιο μικρός «θαλασσόλυκος» που διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου ο οποίος μαζί με άλλα παιδιά, περίπου της ηλικία του (αγόρια και κορίτσια) δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους μεγαλύτερους συναθλητές τους, του SUP (Stand Up Paddle ή όρθιας σανιδοκωπηλασίας), καθώς διέσχισαν τον Ισθμό της Κορίνθου με ένα κουπί.
Ένας αγώνας μοναδικός, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς SUP σκηνής, όχι μόνο για το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε αθλητή που κωπηλατεί μέσα στον ιστορικό κανάλι.



Περισσότερες φωτογραφίες στο korinthostv.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διέσχισαν την ιστορική διώρυγα της Κορίνθου κάνοντας κουπί - Ένα 8χρονο αγόρι ο πιο μικρός «θαλασσόλυκος» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator