Εμετοσεξισμούλης Αλέρτ: Ο Γιώργος Τράγκας τοποθετείται για το διαζύγιο Jolie-Pitt και είναι όσο απαίσιος φαντάζεσαι - ΒΙΝΤΕΟ

0HOLY FUCKERY

Έχεις ένα τρασοκάναλο της συμφοράς που ζει με κουμτέλ και βερσατσέλες. (Κακώς) δεν σου πουλάνε άδεια να λειτουργήσεις. Σου δίνεται όμως, έτσι, η ευκαιρία να αποδείξεις ότι παρ’ όλο τον κυβερνητικό παραλογισμό, εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να δουλέψεις αξιοπρεπώς, ποιοτικά, και να πάρεις τουλάχιστον με το μέρος σου το κοινό. Τι επιλέγεις να κάνεις; Καλείς τον Τράγκα (ποιον, τον Τράγκα, το 2016) να πει δημοσίως ότι η Αντζελίνα είναι ένα μάτσο κόκαλα και λογικό που τη βαρέθηκε ο ΜπραΝτ γιατί οκ μωρέ, δεν μπορούσε και να γαμήσει (sic) ο άθρωπας. Le Pull φυσικά:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμετοσεξισμούλης Αλέρτ: Ο Γιώργος Τράγκας τοποθετείται για το διαζύγιο Jolie-Pitt και είναι όσο απαίσιος φαντάζεσαι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator