Δραματική η κατάσταση στον ΔΟΛ με τον Ψυχάρη να «σπάει» τη σιωπή του: Όλα τελειώνουν στις 15 Οκτωβρίου

0



Μήνυμα στους εργαζόμενους του ΔΟΛ έστειλε ο Σταύρος Ψυχάρης και το μέλλον του οργανισμού δεν προδιαγράφεται ευοίωνο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση, ο οποίος παρέδωσε επιστολή του Ψυχάρη στη Γ.Σ. ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στον Οργανισμό:

Οι εργαζόμενοι καλούνται να συνεχίσουν να εργάζονται απλήρωτοι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου

Ο Ψυχάρης αναζητά νέο επενδυτή

Αν βρεθεί επενδυτής οι εργαζόμενοι θα πάρουν τα οφειλόμενα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει νέο πρόγραμα αναδιάρθρωσης με απολύσεις και μειώσεις μισθών

Αν δεν βρεθεί επενδυτής η εταιρεία θα οδηγηθεί σε κάποια διαδικασία προστασίας από πιστωτές ή αναστολής λειτουργίας ή κάτι άλλο

Ο Ψυχάρης δεν θα ρίξει «πιστολιά» στους εργαζομένους αλλά θα βρει τρόπο να πάρουν τις αποζημιώσεις τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεθεί επενδυτής μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, με δεδομένα τα χρέη του ΔΟΛ, την κατάρρευση των εντύπων του αλλά και την γενικότερη κατάσταση στον χώρο.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αποφάσισαν στη Γ.Σ. να μην προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση αλλά να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα μέσω των σωματείων., ενώ ζητούν εκ νέου από την διοίκηση να καταβάλει τις επόμενες μέρες κάποιο ποσό στους εργαζομένους για να καλυφθούν άμεσες βιοποριστικές ανάγκες.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δραματική η κατάσταση στον ΔΟΛ με τον Ψυχάρη να «σπάει» τη σιωπή του: Όλα τελειώνουν στις 15 Οκτωβρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator