Υετός: Σχέδιο Συντάγματος - Σύνταγμα του Ελληνικού κράτους

0Το παρόν σχέδιο Συντάγματος επιχειρεί να επιλύσει τόσο τα πάγια προβλήματα των σχέσεων των διακεκριμένων εξουσιών της δημοκρατίας, όσο και τα προβλήματα που αναφύονται από τις νέες συνθήκες, που δημιουργούν οι εξελίξεις. Επίσης προωθεί την περαιτέρω εμβάθυνση της δημοκρατίας τόσο με κάποιες καινοτομίες, όσο και με την επαναφορά παλαιών θεσμών προσαρμοσμένων στην σύγχρονη πραγματικότητα.

ΥΕΤΟΣ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υετός: Σχέδιο Συντάγματος - Σύνταγμα του Ελληνικού κράτους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator