Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας υποστηρίζει πως «το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας» !!!

0



Μπορεί να διατυμπάνιζαν πως θα σκίσουν τα Μνημόνια και θα τα καταργήσουν με ένα νόμο και ένα άρθρο, ωστόσο φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι τους πλέον έχουν κάνει… λοβοτομή!
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, θέλοντας να υποστηρίξει το τρίτο Μνημόνιο, έγραψε στην Αυγή ένα άρθρο με τίτλο: «Το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας».

«Οι μέρες των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πλησιάζουν και η αντιπολίτευση αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο την υποτιθέμενη επιχειρηματολογία επί “καταστροφής της χώρας” από την κυβέρνηση μας. Σε πρόσφατο άρθρο μας στον Τύπο, εξηγήσαμε ότι η ανεργία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όχι μόνο δεν εκτοξεύτηκε, όπως ανακριβώς επιμένουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ, αντιθέτως μειώνεται αργά, αλλά σταθερά. Αυτό καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ», είναι ο πρόλογος του άρθρου της κ. Αντωνοπούλου που φαίνεται πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας υποστηρίζει πως «το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator