Το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του Ντογιάκου

0



Για υπόγειες και σκοτεινές διαδρομές μεταξύ της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μιλά το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την απόφαση από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο

news247

Την απόφαση του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου σχετικά με την υπόθεση Ισ. Ντογιάκου, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος.

Το ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την Κυβέρνησης με υποκινητή τον υπουργό Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι "Οι υπόγειες, σκοτεινές διαδρομές μεταξύ της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν προσωπική και κομματική ιδιοτέλεια. Όλα πλέον είναι φανερά και κανείς δεν δικαιούται να έχει άλλες αυταπάτες".

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ:

"Η σημερινή απόφαση του δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου στην υπόθεση Ι. Ντογιάκου δυστυχώς επιβεβαιώνει - για μία ακόμη φορά - με έμφαση και δίχως καμία συστολή την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση, με πρόθυμο υποκινητή τον Υπουργό κ. Παρασκευόπουλο. Η πορεία προς την πλήρη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης συνεχίζεται απροκάλυπτα, με ένταση και σκοπιμότητα την πλήρη άλωσή της.

Το κύρος της δικαστικής λειτουργίας έχει πληγεί για ακόμα μία φορά, με μεθοδεύσεις παρασκηνίου και ανοιχτή πλέον αντιπαράθεση μεταξύ της ιεραρχίας της Δικαιοσύνης και ανώτερων Δικαστικών. Αυτές οι εξελίξεις τελούν σε πλήρη αρμονία με την απαράδεκτη νομοθετική πρωτοβουλία που, λίγες εβδομάδες πριν από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των διοικήσεων των δικαστηρίων, μετέβαλε αυταρχικά το ισχύον πλαίσιο, αλλοιώνοντας το δικαστικό αυτοδιοίκητο.

Τα πρόσφατα, πολύ σοβαρά γεγονότα στους κόλπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης, προσβάλλουν βάναυσα τον θεσμό, συμβάλλοντας καθοριστικά στην περαιτέρω απαξίωσή του στα μάτια των πολιτών και της κοινωνίας. Οι υπόγειες, σκοτεινές διαδρομές μεταξύ της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν προσωπική και κομματική ιδιοτέλεια. Όλα πλέον είναι φανερά και κανείς δεν δικαιούται να έχει άλλες "αυταπάτες"... Η απαξίωση της Δικαιοσύνης βλάπτει τη Δημοκρατία και αποδεικνύει τον καθεστωτισμό μιας Κυβέρνησης πανικόβλητης, σε ηθική και πολιτική κατάρρευση".
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του Ντογιάκου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator