Αλήθειες που πονούν από το Μητροπολίτη Κορινθίων για τη σχέση κυβέρνησης εκκλησίας - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν ο Μητροπολίτης Κορινθίων κκ Διονύσιος με το κλιμάκιο της ΝΔ που επισκέφθηκε την περιοχή μας. Ο σεβασμιοτατος αναφέρθηκε μεταξύ αλλων στο κοινωνικό εργο της εκκλησίας και το μάθημα των θρησκευτικών για το οποίο είπε πως αν είναι οι κυβερνώντες να αποφασίζουν πως θα διδάσκεται η ορθόδοξη πίστη καλύτερη να μην υπάρχει καθόλου. Η συζήτηση έφτασε μέχρι και τα γηροκομεία της Μητρόπολης που όπως είπε ο σεβασμιότατος η κυβέρνηση χωρίς να προσφέρει εχει απαιτήσεις για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Παρόντες ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας , ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς, οι πολιτευτές Γιώτα Μπάγκα και Γιώργος Πετρίτσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης, ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Παπαφωτίου και αλλα στελέχη.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλήθειες που πονούν από το Μητροπολίτη Κορινθίων για τη σχέση κυβέρνησης εκκλησίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator