Κυβέρνηση ρατσιστών με όπλο την γραφειοκρατία...

0


Ιστορίες νεοελληνικής τρέλας, οι… θεσμοί ακούνε;

Φίλος Έλληνας επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό με την αλλοδαπή σύζυγό του και ξεκίνησε τη διαδικασία της νομιμοποίησής της ως μόνιμος κάτοικος Ελλάδας όντας σύζυγος Έλληνα πολίτη. Ως συνήθως, εδώ εμφανίζεται το Ελληνικό Γραφειοκρατικό Τέρας, που είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο οι Έλληνες εγκαταλείπουν σωρηδόν την Ελλάδα, σε συνδυασμό με την ανεργία και την… εφορία!

Λογικό είναι, ότι ως άρτι αφιχθέντες εν Ελλάδι, το ζεύγος να μην έχει ακόμη μόνιμη κατοικία και να φιλοξενείται. Το Τέρας λοιπόν είτε για να τους… τιμωρήσει που δεν έχουν δική τους μόνιμη κατοικία, είτε για να υπενθυμίσει την παρουσία του ως πανταχού παρών και τα πάντα καταδυναστεύων, ζητάει… ηλεκτρονικό αντίγραφο του συμβολαίου ενοικίασης κατοικίας στην οποία φιλοξενείται το ζεύγος, υπεύθυνη δήλωση του ενοικιαστή ότι τους φιλοξενεί και υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του ακινήτου, ότι επιτρέπει την φιλοξενία!

Αντί λοιπόν να είναι αρκετή μία υπεύθυνη δήλωση του Έλληνα πολίτη για το που μένει, τον οποίο πολίτη υποτίθεται ότι πρέπει να εμπιστεύεται το αποκρουστικό Τέρας, τον καλεί να προσκομίσει όλα τα πιο πάνω έγγραφα, πριν προλάβει καλά-καλά να χαρεί την επάνοδο στα πάτρια εδάφη.

Δεν τελειώνει όμως εδώ η σαδιστική διάθεση του Τέρατος. Ζητάει επίσης από τον σύζυγο αντίγραφο της τελευταίας του φορολογικής δήλωσης ή βεβαίωση της εφορίας, ότι δεν υποχρεούνταν να υποβάλει φορολογική δήλωση ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Και σε κάνει να σκέφτεσαι…

Το δικαίωμα της νομιμοποίησης της/του συζύγου ενός Έλληνα πολίτη που είναι νομικά κατοχυρωμένο, πως στην ευχή συνδέεται με την φορολογική δήλωση του Έλληνα; Μήπως με βάση τη γνωστή συστημική κουτοπονηριά, ευκαιρία να τον πιάσουμε και να του τα πάρουμε;

Είναι προφανές, ότι όλες αυτές οι κουτοπονηριές που προσπαθούν να εφαρμόσουν αυθαίρετα οι διάφορες υπηρεσιακές εγκύκλιοι φωστήρων της δημόσιας διοίκησης θα ακυρώνονταν με μία προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ή στον Συνήγορο του Πολίτη. Το άμεσο πρόβλημα όμως ο παθών δεν το επιλύσει.

Αλλά ας πάμε και στο δια ταύτα. Από την αρχή του χρόνου έχουν μπει περισσότεροι από 60.000 παράνομοι μετανάστες ή/και πρόσφυγες, από τους οποίους δεν ζητάει το Τέρας τίποτε πέραν του – ενίοτε πλαστού – διαβατηρίου που φέρουν (τα γνήσια διαβατήρια είναι σπάνιο συλλεκτικό είδος) ή της προσωπικής δήλωσης στοιχείων (όπου ό,τι θέλουν δηλώνουν) και αυτόματα για λόγους ανθρωπιστικούς ανοίγουν οι πύλες του παραδείσου (κυριολεκτικά αν αναλογιστεί κανείς από τι συνθήκες γλίτωσαν στις χώρες προέλευσης).

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Έχουν δικαίωμα και πρόσβαση σε
α) Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,
β) Δωρεάν στέγη
γ) Δωρεάν σίτιση,
δ) Δωρεάν ένδυση,
δ) νομιμοποιητικά έγγραφα, έστω προσωρινά,
ε) Δωρεάν μεταφορές και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη.

Από την άλλη είναι ο Έλληνας πολίτης, που οι ανιόντες του από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους έχουν δώσει το αίμα τους και τα χρήματα τους (μέσω φόρων) για την διατήρηση, συντήρηση και ύπαρξη αυτού του άθλιου Τέρατος το οποίο εκπροσωπεί μια σύγχρονη – υποτίθεται – δυτικού τύπου κρατική οντότητα, που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ζητάει μονίμως περισσότερα από τους Έλληνες και να υπεξαιρεί αυτά που τους οφείλει.

Ο Έλλην πολίτης λοιπόν, ταλαιπωρείτε με τους νέους τρόπους που εφευρίσκει το Ελληνικό Δοβλέτι για να βασανίζει τους Ραγιάδες, εκτός και αν είσαι κομματικός φίλος του κάθε Υπουργού ή κομματικού παρατρεχάμενου. Μετά μας φταίνε τα μνημόνια, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, οι εταίροι, οι Αρειανοί, οι Ελ (εκεί έχουμε μέσο, τον Αρτέμη, καθαρίζουμε) και ποιος ξέρει τι άλλο.

Από το Μνημόνιο που ονομάζεται «Έλληνας Πολιτικός» πότε θα γλιτώσουμε; Γιατί αυτός είναι ο μεγάλος διαχρονικός Καρκίνος που κατατρώει την Ελλάδα από υπάρξεως της, είναι ο Γεννήτορας και… Συντηρητής του Τέρατος της μικρής μας ιστοριούλας καθημερινής παλαβομάρας, όχι τα μνημόνια των δανειστών, τα οποία κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα τελειώσουν;

Πηγή Defence-Point
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυβέρνηση ρατσιστών με όπλο την γραφειοκρατία..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator