ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

0Αξιότιμοι Κύριοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε σε ημερίδα που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και στην οποία η Ένωσή μας είναι συνδιοργανωτής.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στην Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου με την συμμετοχή ενός πάνελ σημαντικών ομιλιτών οι οποίοι σχετίζονται άμεσα με τον Τουρισμό, όπως θα διαπιστώσετε από την πρόσκληση που θα βρείτε συνημμένη στο παρόν.

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του τουρισμού μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα της οικονομικής προόδου στην περιοχή μας και ευελπιστούμε η εκδήλωση αυτή να συμβάλλει στις προσπάθειες που γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator