Θα απαντήσει ο «διαπλοκοφάγος» για την Τσίπρας ΑΤΕ και τον Καλογρίτσα;

0Πριν από πέντε μήνες το Antinews αποκάλυψε τις «αμαρτωλές σχέσεις» της Τσίπρας ΑΤΕ, με τον καναλάρχη πλέον, κ.Καλογρίτσα, επισημαίνοντας τα έξης: Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να απαντήσει ο πρωθυπουργός για το πως έγινε η αγοραπωλησία της Τσίπρας ΑΤΕ από τον... Τοξότη του Καλογρίτσα. Όπως επίσης και αν ο επιχειρηματίας έχει ευνοηθεί οπουδήποτε εξαιτίας της κουμπαριάς του με τον Σπίρτζη και με τον Καμμένο.

Απάντηση δεν έχουμε λάβει ακόμα από τον πρωθυπουργό.

Άραγε, μετά από την «ανακήρυξη» του κ. Καλογρίτσα σε καναλάρχη θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα του Antinews;

Δεν νομίζει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, καθώς δεν μπορεί από τη μία να δηλώνει στο λαό ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που τόλμησε να χτυπήσει τη διαπλοκή στη Μεταπολίτευση και από την άλλη να υπάρχουν σκιές ότι η κυβέρνηση διαπλέκεται με τον νέο καναλάρχη;

Η αποκάλυψη του Antinews:

Επειδή κάποιοι στην κυβέρνηση θέλουν να κάνουν «ζούγκλα» την πολιτική ζωή του τόπου με σκάνδαλα και λάσπες στον ανεμιστήρα, καιρός είναι να συμβάλουμε κι εμείς στον «αγώνα» κατά τη διαπλοκής που διεξάγει ο Τσίπρας και η παρέα του.

Λέγεται, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλές «μαύρες» τρύπες στις σχέσεις που έχει ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας, ο πρώην... αριστερός ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κουμπαριές με τον Καμμένο και τον Σπίρτζη.

Ο Καλογρίτσας λοιπόν, που έγινε κάποτε γνωστός επειδή το όνομά του ενεπλάκη σε συνομιλίες που είχε ο επιχειρηματίας Τρομπούκης στην υπόθεση με τον βαρυποινίτη Βλαστό, έχει μια άγνωστη σχέση και με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας είναι αυτός που εξαγόρασε την εταιρεία Μέδουσα, όπως μετονομάστηκε η κατασκευαστική εταιρεία Τσίπρας ΑΤΕ, του Παύλου Τσίπρα, πάτερα του Πρωθυπουργού μετά από την αποχώρησή του από το εταιρικό σχήμα. Δεν ασχολούμαστε βεβαίως με το αν πήρε δουλειές από τη Χούντα ο πατέρας του Τσίπρα, αυτά είναι... παραφιλολογίες. Αλλά θα πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με τον Χρ. Καλογρίτσα και τις σχέσεις του με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης. Και τις πολλές συμπτώσεις που υπάρχουν. Για παράδειγμα η αγορά βοά ότι ο Καλογρίτσας είναι ο νέος συνέταιρος της γαλλικής εταιρείας Suez η οποία διεκδικεί την ΕΥΑΘ και την ΕΥΔΑΠ. Τι σύμπτωση; Επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ ορίστηκε ο σύντροφος της Ρένας Δούρου Ι. Μπενίσης ενώ οι αποκρατικοποιήσεις των «νερών» είναι από τις πρώτες που θέλει να κάνει η κυβέρνηση. Ως συνεταίρος της Suez ο Καλογρίτσας έχει και άλλες δραστηριότητες. Η θυγατρική του γαλλικού ομίλου SITA CZ με έδρα την Πολωνία, εμφανίστηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό για την αποκατάσταση χωματερών σε Σέρρες, Κιλκίς, Πολύγυρο και Ανθεμούντα δανείζοντας την τεχνογνωσία της στην εταιρεία Τοξότης που ελέγχεται από τον κ. Χρήστο Καλογρίτσα.

Και στα χρυσοφόρα σκουπίδια λοιπόν ο Καλογρίτσας με τις ευχές των κουμπάρων και φίλων στην κυβέρνηση;

Όπως διαβάζουμε στο «βιογραφικό» του Καρδιτσιώτη επιχειρηματία, ήταν ο εκδότης της αριστερής εφημερίδας «Πρώτη» και είναι ο βασικός μέτοχος της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO.

Ο Καλογρίτσας είχε φιλικές σχέσεις με τον Καπετάν Γιώτη, Χαρίλαο Φλωράκη και πήρε τα διαπιστευτήριά του ως αριστερού για να έχει καλές σχέσεις και με πρώην συντρόφους του που είναι σήμερα στην κυβέρνηση.

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να απαντήσει ο πρωθυπουργός για το πως έγινε η αγοραπωλησία της Τσίπρας ΑΤΕ από τον... Τοξότη του Καλογρίτσα. Όπως επίσης και αν ο επιχειρηματίας έχει ευνοηθεί οπουδήποτε εξαιτίας της κουμπαριάς του με τον Σπίρτζη και με τον Καμμένο.

www.antinews.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα απαντήσει ο «διαπλοκοφάγος» για την Τσίπρας ΑΤΕ και τον Καλογρίτσα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator