Ο μικρός Μπεν Νίνταμ ίσως θάφτηκε ζωντανός από εκσκαφέα!

0



25 χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ θα λυθεί το μυστήριο;

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία έρευνα, οι Βρετανοί αστυνομικοί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και για να ψάξουν ξανά για τα οστά του Μπεν Νίνταμ, του παιδιού που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991 στην Κω. Για πρώτη φορά η μητέρα του Κάρι δηλώνει πως μάλλον ο γιος της, τον οποίο δεν σταμάτησε λεπτό να ψάχνει, είναι νεκρός.

«Ο χειρότερος εφιάλτης μου θα βγει αληθινός» δηλώνει η μητέρα του Μπεν, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να βρεθούν τα οστά του γιου της. Ο Μπεν ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991 ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Κω.

Αξιωματικοί της αστυνομίας του Νοτίου Γιορκσάιρ αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες καθώς το σενάριο το παιδί να σκοτώθηκε από εκσκαφέα ενώ έπαιζε σε χώρο κοντά στο σημείο όπου έμενε η οικογένεια, επανέρχεται ως το πιο πιθανό. Θα γίνουν τώρα έρευνες σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί όταν το 2012 είχε εξεταστεί το ίδιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror ένας άνδρας που δήλωσε φίλος του οδηγού της JCB Κωνσταντίνου Μπάρκα υποστήρισε στην αστυνομία πως ο Μπάρκας ίσως ευθύνεται για τον θάνατο του Μπεν. Ο συγκεκριμένο όνομα δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει στις έρευνες για τον Μπεν. Το 2012 ο ίδιος ο Μπάρκας, είχε παραδεχτεί στην αστυνομία πως ίσως, κατά λάθος, να είχε θάψει το παιδί ενώ έσκαβε σε ένα χωράφι. Τότε, είχε υποστηρίξει πως την ημέρα που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν είχε σκάψει ένα χαντάκι σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού.

«Νιώθω διαφορετικά πια. Είμαι τρομοκρατημένη. Νομίζω ότι η αστυνομία πιστεύει πως θα βρουν τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός» δήλωσε η μητέρα του Μπεν στην εφημερίδα. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια που παραδέχεται πως ίσως ο γιος της να έχει πεθάνει.

Δεν έκρυψε πως φοβάται ότι «θα πεθάνει από το σοκ ή από καρδιά αν μάθει πως ο Μπεν είναι νεκρός. «Δεν υπάρχει ένα ακριβώς σημείο όπου θα ψάξουν. Μου είπαν ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία. Δεν αναζητούν πια έναν ζωντανό. Η αστυνομία αναμένεται να ψάξουν σε δυο σημεία όπου το 1991 είχε πετάξει μπάζα ο Μπάρκας και οι οποίες το 2012 δεν είχαν ερευνηθεί.

Οι Βρετανοί αξιωματικοί δεν αποκλείουν τίποτα. Δείγματα του εδάφους έχουν ληφθεί για να εξεταστούν και drones έχουν φωτογραφήσει το σημείο. Ο άνδρας που δηλώνει φίλος του Μπάρκα αλλά τα στοιχεία του δεν είναι γνωστά, φέρεται να έχει πει στην αστυνομία πως τον είδε «ιδρωμένο να τρέμει» όταν επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα την ημέρα της εξαφάνισης.

Τότε, είχε ανακριθεί για το ενδεχόμενο να είχε σκοτώσει κατά λάθος τον Μπεν. Πλέον, η βρετανική αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο ο Μπάρκας, που δεν ζει πια καθώς πέθανε πέρυσι από καρκίνο στο στομάχι, να γνώριζε πως είχε σκοτώσει τον Μπεν και να υπήρξε επιχείρηση συγκάλυψης από φίλους του.

«Ο λόγος που μπορούσα να ξυπνάω κάθε πρωί ήταν η αναζήτηση του Μπεν. Τώρα τί; Δεν ξέρω αν είμαι ικανή να το αντιμετωπίσω», λέει η Κέρι Νίνταμ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο μικρός Μπεν Νίνταμ ίσως θάφτηκε ζωντανός από εκσκαφέα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator