Στην Κόρινθο θα λειτουργήσει Κέντρο Ενημέρωσης - Υποστήριξης δανειοληπτών

0Στην Κόρινθο θα λειτουργήσει μετά από απόφαση της Κυβέρνησης το ένα από τα τριάντα Κέντρα Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Τα 30 ΚΕΥΔ θα λειτουργήσουν από τον Ιανουάριο και θα στελεχωθούν με 120 άτομα. Στις αρμοδιότητές τους περιλαμβάνεται η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών οικονομικής και νομικής φύσεως για θέματα διαχείρισης οφειλών. Επίσης θα ενημερώνουν τους δανειολήπτες ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους αναφορικά με τις οφειλές τους, θα μεσολαβούν κατόπιν αιτήσεων των δανειοληπτών και θα συνδιαλέγονται με τράπεζες προκειμένου να επέλθει συμφωνία ρύθμισης της πληρωμής των οφειλών.

Τρία ΚΕΥΔ θα λειτουργήσουν στον κεντρικό τομέα Αττικής, από ένα στην ανατολική και δυτική Αττική και τον Πειραιά, σττη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν τρία Κέντρα και από ένα σε Έβρο, Καβάλα, Ημαθία, Σέρρες, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Μαγνησία, Εύβοια, Αχαϊα, Αιτωλοα-καρνανία, Κόρινθο, Μεσσηνία, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κόρινθο θα λειτουργήσει Κέντρο Ενημέρωσης - Υποστήριξης δανειοληπτών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator