Όαση υπερπαπάτζας!

0Κρίμα που δεν έχει αναγνωριστεί το ψέμα ως ολυμπιακό άθλημα. Το Μέγαρο Μαξίμου θα γέμιζε με χρυσάφι

Μόνο ένα έχω να σας πω: Τσίπρας! Μούσι με το χιλιόμετρο. Αυτό που βγάζει κάθε τόσο ο στόμας του, όποτε τον ανοίγει για να περιγράψει τα παρελθόντα, τα τρέχοντα και τα μελλούμενα. Το μούσι τούτο, ο πώγων ο πολιτικός, είναι τόσο μακρύς που, αν αποπειραθεί να σκαρφαλώσει ψείρα επάνω του, θα πεθάνει από εξάντληση μέχρι να βγει σε ξέφωτο στο πηγούνι. Τέτοιον απροκάλυπτο διαγαλαξιακό υπερπαπάτζα δεν ξαναματαγέννησε η φύσις.

Παράδειγμα θέλετε; Θα σας έλεγα να ανοίξετε το συρτάρι να δείτε τον ΕΝΦΙΑ που κατήργησε ο Alexis, αλλά συνεχίζετε να πληρώνετε. Ομως δεν θα πω κάτι τέτοιο, διότι θα φανέρωνε χαιρεκακία, και η χαιρεκακία είναι σημάδι πτωτικής συμπεριφοράς.

Για να δούμε τον χαρακτήρα και το σπάνιο κράμα με το οποίο παρασκευάζει τις υπερπαπάτζες του ο πρωθυπουργός, συνίσταται μια απλή ανάγνωση στο παρακάτω χωρίο από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ:

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, έναν χρόνο μετά η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό έχει αλλάξει πλήρως. Θα σας έλεγα ότι αν δείτε την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορά μας, στις γειτονικές μας χώρες, στην ευρύτερη περιοχή, από Βορρά έως Νότο, τι συμβαίνει στην Τουρκία, τι συμβαίνει στη Συρία, τι συμβαίνει στη Λιβύη, την αστάθεια στη Μέση Ανατολή, την αστάθεια στην Ουκρανία, θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια όαση σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή. Οποιος, λοιπόν, αυτό δεν το κατανοεί σήμερα, οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες τι θα κερδίσουν με την επίσπευση των εκλογών».

Δηλαδή, ο άνθρωπος υπαινίσσεται ότι παρέλαβε κάτι που έμοιαζε με Συρία, Λιβύη και Μέση Ανατολή, και το έκανε Ελλάδα! Επίσης, αφήνει να διαφανεί το ενδεχόμενο πως, αν πέσει εκείνος, η ελληνική άμαξα θα μετατραπεί αίφνης σε γεωπολιτική κολοκύθα που θα περάσει από τη μάχαιρα του εμφυλίου πολέμου!

Αν αστειεύεται και μας δουλεύει, αντιληπτόν. Όμως, αν πιστεύει όσα λέει, κάποιος να φωνάξει έναν γιατρό. Έστω τον Πολάκη...

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όαση υπερπαπάτζας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator