Ο δρόμος για την Αρχαία Κόρινθο είναι σπαρμένος με... σκουπίδια

0


Όλη η Ελλάδα ένας σκουπιδότοπος... Διάσπαρτος με κάθε είδους σκουπίδια (μέχρι και λάστιχα αυτοκινήτων) είναι ο δρόμος που οδηγεί στην αρχαία Κόρινθο, προς τέρψιν των οφθαλμών των τουριστών.


Με πρωτοβουλία του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών θα γίνει καθαρισμός της οδικής αρτηρίας που οδηγεί στην αρχαία Κόρινθο, αφού οι τοπικές αρχές δήλωσαν αδυναμία να πληρώσουν συνεργείο καθαρισμού. Έτσι οι ξεναγοί αποφάσισαν να καθαρίσουν μόνοι τους το δρόμο!Η παραχώρηση και δημοσίευση των φωτογραφιών γίνεται με την υποστήριξη του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών, με άμεσο στόχο την ευαισθητοποίηση παντός ενδιαφερόμενου και εμπλεκόμενου στο χώρο του τουρισμού και έμμεσο σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας.

traveldailynews.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δρόμος για την Αρχαία Κόρινθο είναι σπαρμένος με... σκουπίδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator