Ξέρετε γιατί ο Όμιλος Ξυνή έχασε τις άδειές του;

0



Της Κατερίνας Μοναστηριώτη

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται σε πείσμα όλων όσων προσπαθούν να στρεβλώσουν την πραγματικότητα, αποκρύπτοντας δεδομένα! Η καμπάνα χτυπάει για τη Διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, η οποία τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της οριστικής ανάκλησης εκ του Υπουργείου Παιδείας, εξακολουθεί και προσπαθεί να "ξεγλιστρήσει" από το μάτι του νόμου και να αποπροσανατολίσει ενδιαφερόμενους, σπουδαστές και κοινή γνώμη, βγάζοντας φωτογραφίες, βίντεο και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις προκειμένου να "καλοπιάσει" το κοινό.

Ποιος φταίει λοιπόν για όσα συμβαίνουν με τις "ανοιχτές" υποθέσεις του Ομίλου προς το Δημόσιο; Ο ανταγωνιστικός εκπαιδευτικός Όμιλος, που ο κ. Ξυνής δε χάνει ευκαιρία να κατηγορεί ανοιχτά ή οι παρανομίες του; Για όσους δε γνωρίζουν και χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, ο Όμιλος Ξυνή έχει παραπεμφθεί σε δίκες για 4 κακουργήματα κατά του δημοσίου.
Η ουσία είναι πως όλα αυτά τα χρόνια εκδόθηκαν πλαστές ενημερότητες, χρησιμοποιήθηκαν, πέτυχαν εισπράξεις και εξακολουθούσε μέχρι πρόσφατα, όχι μόνο να μένει ατιμώρητος αλλά να λειτουργεί και κανονικά. Δε χρειάζονται γνώσεις νομικής, αρκεί ο κοινός νους για να καταλάβει κανείς, ότι αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης, όχι ανταγωνιστών. Η φετινή καμπάνια του Ομίλου Ξυνή έχει κεντρικό μήνυμα "60 χρόνια Όμιλος Ξυνή". Ο ιδρυτής του Ομίλου, είναι σήμερα 74 ετών! Στα 14 του χρόνια, όντας ακόμη μαθητής, ίδρυσε τον Όμιλο;

Το πιο ευαίσθητο θέμα για εμάς, είναι το μέλλον των εργαζομένων του Ομίλου! Η ανακοίνωση του κ. Ξυνή κάνει λόγο για 1100 υπαλλήλους. Ακόμη μία "λάθος" πληροφορία, μιας και στο ΙΚΑ είναι δηλωμένα λιγότερα από 150 άτομα ως μόνιμοι υπάλληλοι... Όταν πρόκειται όμως για ανθρώπινες ψυχές με όραμα, επαγγελματισμό, πίστη και φιλοδοξίες, οι αριθμοί χάνουν την αξία τους!

Αυτοί οι άνθρωποι, υποθέτουμε, είχαν άγνοια για τις αξιόποινες δραστηριότητες της Οικογένειας Ξυνή. Εργάζονταν αγόγγυστα όλα αυτά τα χρόνια, προασπίζοντας τα συμφέροντα του Ομίλου, όπου ήταν υπάλληλοι. Μέχρι τελευταία στιγμή, στήριζαν και κάποιοι στηρίζουν ακόμη! Εμείς να τους ευχηθούμε να βρουν πολύ σύντομα τον δρόμο τους και να συνεχίσουν να δουλεύουν με μεράκι για Ομίλους πιο υγιείς και πιο "καθαρούς"....
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξέρετε γιατί ο Όμιλος Ξυνή έχασε τις άδειές του;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator