«Βαριά λόγια» Παναγούλη κατά πρώην συντρόφων! «Νάνοι Κοσκωτάς και Άκης μπροστά σε Καλογρίτσα και υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ»

0



«Σκληρά λόγια» από τον μέχρι πριν λίγο καιρό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ανεξάρτητο βουλευτή Στάθη Παναγούλη, με αφορμή την υπόθεση Καλογρίτσα.

Με τίτλο «Ο Καλογρίτσας και η αυλή του» ο Στ. Παναγούλης γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Μετά την αποκάλυψη όλης της αλήθειας στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών για τα πολυτελή «βοσκοτόπια» στην Ιθάκη, αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ του ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ και τον ύποπτο ρόλο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ και ο ΣΜΠΩΚΟΣ θα αισθάνονται ΝΑΝΟΙ μπροστά στον ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και τα στελέχη της κυβέρνησης που τον στηρίζουν- με το αζημίωτο φυσικά- στην μεγάλη απάτη που πάει να στηθεί. Εισαγγελέας υπάρχει σε αυτό τον τόπο;».


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Βαριά λόγια» Παναγούλη κατά πρώην συντρόφων! «Νάνοι Κοσκωτάς και Άκης μπροστά σε Καλογρίτσα και υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator