Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου στα «Μικρασιάτικα 2016»

0Στιγμιότυπο από τη γιορτή (φωτ.: mikrasiatis.gr)

Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου τίμησε τη μνήμη των Ελλήνων θυμάτων στην Μικρά Ασία από την τουρκική βαρβαρότητα, με μεγάλη συναυλία στην Ιωνία Κορίνθου, η οποία ήταν και η κορυφαία εκδήλωση από σειρά εκδηλώσεων μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των «Μικρασιατικών -2016» με θέμα τη Μικρασιατική εποποιία και τα Σεπτεμβριανά του 1955.

Συμμετείχαν, με μικρασιατικούς παραδοσιακούς χορούς, τα χορευτικά συγκροτήματα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών, του Πολιτιστικού-Χορευτικού Συλλόγου Χαλκίδας «Η Ανάπαλη» και της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου.

Ο Μανώλης Καρπάθιος και η Μαρίνα Μανωλάκου παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της Μικράς Ασίας και της Πόλης μαζί με σημαντικούς μουσικούς της eλληνικής μουσικής σκηνής, όπως τους Θεολόγο Μιχελή στο βιολί, Γιάννη Πλαγιαννάκο στο μπάσο, Γιώργο Παππά στο ούτι.

Αναδημοσίευση από το mikrasiatis.gr.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου στα «Μικρασιάτικα 2016»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator