Δημήτρης Μπίτζιος: «Δωρεάν φροντιστήριο σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας»

0



Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην διεύθυνση του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης "Νέα σκέψη" και συγκεκριμενα στην υπεύθυνη Κοντογιωργου Νίκη,για την πρωτοβουλία και την ανιδιοτελή προσφορά της στον τομέα της παροχής ΔΩΡΕΑΝ φροντιστηριακης εκπαίδευσης στα τέκνα ΔΥΟ οικογενειών, που φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής μας.Παρακαλουντε λοιπόν οσες οικογένειες χρήζουν οικονομικής ανάγκης και δεν μπορούν να καλύψουν τα μηνιαία δίδακτρα για την φροντιστηριακη εκπαίδευση των παιδιών τους,να επικοινωνησουν μαζί μου το αργότερο έως την παρασκευή 09/09,προκειμένου να επιλέγουν με κοινωνικοοικονομικα κριτήρια οι συμμετέχοντες. Εν συνεχεία και κατόπιν συνεννόησης δικής μου με την υπεύθυνη του φροντιστηρίου θα προσέλθουν στο χώρο, ώστε να ενημερωθούν για τα τμήματα, τον αριθμο μαθημάτων, το ωρολόγιο πρόγραμμα και γενικά για κάθε αλλη λεπτομέρεια που χρήζει ειδικής αναφοράς και ανάλυσης. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όλοι μας,είναι θετικό να παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας,γιατί είμαστε ελεύθεροι να χαραξουμε το μέλλον έτσι οπως το ονειρευόμαστε.

Με εκτιμηση, ο πρόεδρος Τ.Κ. χιλιομοδιου, Μπιτζιος Δημήτρης
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: «Δωρεάν φροντιστήριο σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator