Βασίλης Νανόπουλος: Να λειτουργήσει ο Δήμος Κορινθίων με κανόνες και κανονισμούς και όχι με πελατειακές σχέσεις - BINTEO

0



Η Συμμαχία Πολιτών κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων της 19.9.2016 και προ ημερήσιας διατάξεως έθεσε για πολλοστή φορά το θέμα της έλλειψης και μη εφαρμογής κανονισμών στο Δήμο Κορινθίων.

Με επιμονή επαναφέρουμε το θέμα να ψηφιστεί κανονισμός λειτουργίας για το ΚΕΠΑΠ που να ρυθμίζει την φιλοξενία πολιτιστικών συλλόγων και αθλητικών σωματείων, την πολιτική στον πολιτισμό και την άθληση στο δήμο κλπ.

Αναφερθήκαμε επίσης στην έλλειψη κανονισμού για τη λαϊκή αγορά.

Η δημοτική αρχή με διάφορα προσχήματα καθυστερεί να φέρει για έγκριση κανονισμούς για όπου προβλέπει η νομοθεσία και ζητούμε εμείς, έτσι ώστε να έχει την ευχέρεια κατά περίπτωση να ευνοεί ημετέρους και χειρίζεται διαφορετικά τους άλλους.

Στα θέματα ημερησίας διάταξης που συζητήθηκαν η Συμμαχία Πολιτών έλαβε τις παρακάτω θέσεις :

1. Συμφωνήσαμε για την παροχή τεχνικής υποστήριξης στο νοσοκομείο Κορίνθου και την υπογραφή σχετικής συμφωνίας.

2. Καταψηφίσαμε την Έγκριση εσόδων – εξόδων της αναπτυξιακής εταιρίας ΔΑΕΚ επειδή διαφωνούμε για τον τρόπο κατάρτισης του προϋπολογισμού της και την ελλιπή ενημέρωση μας – είναι γνωστό ότι η μείζον μειοψηφία έχει αποκλειστεί από το διοικητικό συμβούλιο της, γιατί άραγε ;

3. Καταψηφίσαμε τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων πεζογέφυρας - ποδηλατογέφυρας στην οδό Αδειμάντου γιατί δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση σχετική - αλήθεια ήξεραν τι ψήφισαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ;

4. Ψηφίσαμε θετικά για την επιχορήγηση όλων των συλλόγων πυροπροστασίας με το ποσό των 30.000 ευρώ.

Στα λοιπά θέματα ημερήσιας διάταξης συμφωνήσαμε και ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Περισσότερες πληροφορίες στα βίντεο:











Βασίλης Νανόπουλος,
επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμαχία Πολιτών" και της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: Να λειτουργήσει ο Δήμος Κορινθίων με κανόνες και κανονισμούς και όχι με πελατειακές σχέσεις - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator