Τσίπρας: Τέρμα οι αεριτζήδες! - Σε ευπαθείς ομάδες τα 246 εκατ. ευρώ

0


Αναφορά στο θέμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού. Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της επιθεώρησης των έργων της Ολυμπίας Οδού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως τα 2/3 του τιμήματος των τηλεοπτικών αδειών, καθώς και το υπόλοιπο 1/3 έως το τέλος του 2017, θα διατεθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Ειδικά για το υψηλότατο τίμημα που καταβλήθηκε, ο κ. Τσίπρας είπε ότι αν ήταν 10 οι άδειες επι τρία εκατομμύρια το δημόσιο θα έβγαζε 30 εκατομμύρια ενώ τώρα έβγαλε 246.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι πρέπει όλοι να παραδεχθούν ότι πρέπει να μπουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να υπάρξει συναίνεση με την συγκρότηση του ΕΣΡ. «Καλώ τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να συναινέσει γιατί μόνο αυτοκαταστροφική είναι η στάση του», είπε.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου από τις εξελίξεις. «Δεν μπορεί να δίνεται η εντύπωση ότι για κάποιους υπάρχει υψηλή φορολογία και για κάποιους να παίρνουν δάνεια με αέρα. Τέρμα οι αεριτζήδες. Τέρμα κάποιοι που ήταν πιο ευνοημένοι από άλλους», είπε επίσης ο πρωθυπουργός.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας: Τέρμα οι αεριτζήδες! - Σε ευπαθείς ομάδες τα 246 εκατ. ευρώ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator