Παραολυμπιακοί 2016: "Χρυσός" ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό, "χάλκινος" ο Μπακοχρήστος στην άρση βαρών

0



Οι ελληνικές επιτυχίες στην Βραζιλία καλά κρατούν. Ένα 24ωρο μετά τα μετάλλια στη σφαίρα F32 από τους Σάκη Κωνσταντινίδη (χρυσό) και Δημήτρη Ζησίδη (χάλκινο), η ελληνική σημαία κυμάτισε και πάλι στον ιστό.

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Μανώλης Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54, ο οποίος με καλύτερη βολή στα 29.45μ. κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμη παραολυμπιακό μετάλλιο στο παλμαρέ του, μετά το χάλκινο που πήρε πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο στο ίδιο αγώνισμα.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Ντόχα το 2015, είχε άλλες τέσσερις έγκυρες βολές που μετρήθηκαν 29.42μ., 27.47μ., 28.02μ. και 28.84μ.


Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στον τελικό των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να σηκώσει 162 κιλά στην πρώτη προσπάθεια (ήταν άκυρος δύο φορές στα 170κ.) και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραολυμπιακοί 2016: "Χρυσός" ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό, "χάλκινος" ο Μπακοχρήστος στην άρση βαρών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator