Η ΔΕΘ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ: Οργισμένες στολές - Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

0Eπιτέλους οι στολές απελευθερώνουν την οργή της για την φτωχοποίηση της κοινωνίας. Μια φτωχοποίηση από την οποία οι ίδιοι οι ένστολοι δεν μπορούν να αποδράσουν.

Φυσικά θα περιμένουμε κάποια στιγμή να δούμε τους ενστόλους να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν για τους 3.500 συναδέλφους τους που υποδύονται τους προσωπικούς φρουρούς σε διάφορα επώνυμα (χαμένα) κορμιά αντί να βρίσκονται στην υπηρεσία του πολίτη.Οπως και νάχει το γεγονός ότι οι ένστολοι παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους αποδεοκνύει ότι το κίνημα της λαικής οργής διογκώνεται.
Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ το Σάββατο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους προς την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από διάφορα σημεία της χώρας συγκεντρώθηκαν αρχικά στο άγαλμα Βενιζέλου, απ’ όπου κινήθηκαν με πορεία, και μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης, προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου διαλύθηκαν.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι περίπου δύο χιλιάδες ένστολοι διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές στα μισθολόγια τους αλλά και το ασφαλιστικό, ενώ ζήτησαν την ικανοποίηση των πάγιων θεσμικών τους αιτημάτων. «Σεβαστείτε τους ένστολους. Σύγκρουση με τα ψέματα σας» έγραφε το πανό στην κεφαλή της πορείας.

Κυρίως, όμως αξίωσαν από την κυβέρνηση να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των «μισθολογικών αδικιών» που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια. Με την ολοκλήρωση της πορείας, οι διαδηλωτές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν ανάλογη κινητοποίηση στην Αθήνα.

Όσο ήταν σε εξέλιξη η διαμαρτυρία προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης. ενώ η κυκλοφορία άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά μετά τις 9 το βράδυ.kourdistoportocali.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΔΕΘ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ: Οργισμένες στολές - Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator