Ταξιδεύοντας στην Πατρών - Κορίνθου: Καλύτερα να… βγάλεις φτερά (pics)

0



Ατέλειωτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς, με «ουρές» 5 χιλιομέτρων σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού


Οι συνεχείς εργασίες, που γίνονται εδώ και αρκετούς μήνες, στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, έχουν κάνει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν συχνά τον δρόμο αυτόν για τις μετακινήσεις τους να υποφέρουν και να αγανακτούν.

Όπως υποστηρίζουν άτομα που κάνουν συχνά το ταξίδι προς την Κόρινθο ή την Αθήνα, ο δρόμος της εθνικής οδού είναι σε καθημερινή βάση, από το Διακοπτό έως το Κιάτο και από το Κιάτο έως το Διακοπτό, μία ατέλειωτη «ουρά» αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί αναγκάζονται σε πολλά σημεία της εθνικής οδού να σταματούν εντελώς την ταχύτητά τους και να περιμένουν έως και δέκα λεπτά σε κάθε «ουρά» που συναντούν στον δρόμο τους, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Ακόμα όμως και όταν καταφέρνουν και ξεφεύγουν από τις κατά τόπου «ουρές» η κυκλοφοριακή κίνηση είναι τόσο μεγάλη, εξαιτίας των διαφόρων εργασιών και των απαγορευτικών που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού που οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν σαν «χελώνες» με 20 έως και 40 χιλιόμετρα ανά ώρα.


Μαζί με όλα υπάρχουν και τα φορτηγά

Οι ταμπέλες με τους φωτεινούς σηματοδότες που προειδοποιούν κάθε τόσο τον ταξιδιώτη για «ουρές» άνω των πέντε χιλιομέτρων, δεν αρκούν για να γλιτώσουν από την ταλαιπωρία τους οδηγούς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη λύση από το να κάνουν υπομονή, αντέχοντας το όλο μαρτύριο.

Πέρα από αυτό, σαν μην έφταναν οι «ουρές», η κυκλοφορία στην εθνική οδό δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο με την παρουσία των μεγάλων οχημάτων, φορτηγών και νταλικών, τα οποία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κυκλοφορούν κατά δεκάδες, ακόμα και σε ώρες που υπάρχει απαγορευτικό. Πιθανότατα με την ανοχή της τροχαίας…

(Οι φωτογραφίες του patraevents.gr είναι από τις «ουρές» που είχαν σχηματιστεί στην εθνική οδό τη Κυριακή).

Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ταξιδεύοντας στην Πατρών - Κορίνθου: Καλύτερα να… βγάλεις φτερά (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator