Τρεις σταθμοί διοδίων στην Πατρών – Κορίνθου

0



Περισσότερα από 12 ευρώ θα καλείται από τον προσεχή Νοέμβριο να πληρώνει όποιος κάνει χρήση του «αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Κορίνθου – Αθήνας» καθώς όπως προκύπτει από τα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και της ιδιωτικής εταιρίας από τον προσεχή Νοέμβριο μπαίνει σε εφαρμογή η πληρωμή διοδίων στην Πατρών – Κορίνθου.

Το έργο που παραδίδεται από τον προσεχή Μάρτιο (εκτός από 4 σημεία από Δερβένι ως Ρίο) που θα παραδοθούν τον Αύγουστο του 2017.

Ωστόσο η πληρωμή των διοδίων για το νέο δρόμο θα αρχίσει από τον προσεχή Νοέμβριο και από Πάτρα μέχρι Κορίνθου θα λειτουργούν τρεις σταθμοί διοδίων και το κόστος διέλευσης θα ανέρχεται στα 7.2 ευρώ. Συνολικά μέχρι την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει κάποιος ποσό άνω των 12 ευρώ, ενώ εάν κάνει χρήση και της Αττικής Οδού αυτό θα ξεπερνά ή θα αγγίζει τα 15 ευρώ.

Ουσιαστικά κάποιος από την Πάτρα για να πάει και να επιστρέψει από την Αθήνα θα καλείται να πληρώσει από 24 έως 30 ευρώ!

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr και εφημερίδα «Πελοπόννησος»
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρεις σταθμοί διοδίων στην Πατρών – Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator